Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlişkine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Benmerkezci ve inatçı birisi ya da bir mesele sebebiyle çelişkilere düşebilir; zıtlaşmalar yaşayabilirsin. Savaşa hazırlan. Aksiyon ve güç içeren bir gün. Hayatında ağır hareket eden meseleler kritik bir noktaya gelebilir. Adeta test ediliyormuş gibi hissedebilirsin. Kendine güven ve zamanında aldığın hayat derslerini düşün. Eylem planı hazırlaman gerekebilir...Varoluşunun en zengin anları yaşamanın en kolay olduğu anlar değildir. Kendin hakkında daha çok şey bilmek istedin ve bunun için öncelikli olarak ne yapman gerekenleri de yaptın. Şimdi bu çabalarının sonucunu ala vakti geldi. Biliyorsun, durumlar senin için değişiyor ama olayların kontrol altında tutmak zorlaşıyor. Kendine vereceğin en iyi tavsiye olayların akışını bulmasına izin vermek olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, partnerlikler ve dostluklar ön planda olabilir. Anlayış ve uyum pek çok ilişkide daha önemli hale gelebilir. Kendinizi anlatmak yerine anlaşılmak isteyebilir, kişisel farklılıklara takılabilirsiniz. Gün içinde evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkini uzun uzadıya tekrarlarla düşünüyorsun. Partnerin ile zor zamanlardan geçtiğiniz bu süreçte problemleri aşmak adına çeşitli adımlar atabilirsin. Haberleri takip etmek için telefonu elinden düşürmek istemeyebilirsin. Eğitimine yatırım yapmak için yeni kurs planlarını araştırmak isteyebilirsin.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umutlarınızı ailenizle ile paylaştıkça olumlu etkileşimler bırakıyorsunuz. Güçlü duruşunuz sevdiklerinize motivasyon kaynağı olacaktır. Beklediğiniz bir teşekkür ya da iyi ki varsın cümlesi size kendinizi çok iyi hissettirecektir. Bunu bugün siz duymasanız bile sevdiğiniz birine söylemeyi seçebilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz. Evde hareketlilik fazla.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki ya da idealist konularda tutumunuz oranında başarı elde edeceksiniz. İstediğiniz şey çabaladığınız oranda sizin olacak.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev halkına yetişmekte zorlanıyorsunuz, ama bunun en iyisi olduğunu biliyorsunuz. Tek yapmanız gereken biraz rahatlamak ve sizin için en zor işi yapmalarına izin vermek.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için, gizemli davranışlar içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirebilir. 

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Detaylara, ufak tefek konulara, işlere dikkat etmeniz gereken bir gün, bu durum kaygı, evham düzeyinizi artırabilir. Sağlık, beslenme gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınızda tamamlamanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte romantik bir gün geçireceksiniz. Biriktirdiğiniz paraları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli sohbetler ederek gününüzü şenlendirin.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 00" R
Ay
Terazi
25° 22' 54" R
Merkür
Koç
16° 11' 53"
Venüs
Koç
22° 19' 48"
Mars
Balık
24° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 55' 47"
Uranüs
Boğa
21° 56' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 23"
Lilith
Başak
22° 33' 27"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>