Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Organize Oluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Dışa dönük olacağın bir gündeyiz. Bazen kendini geri planda tutup başkalarının merkeze oturmasına izin veriyorsun. Fakat şu anda mizah anlayışını ve yaratıcılığını açıklamaya hazırsın. Komik şakalarla aileni ve arkadaşlarını güldürebilirsin. Entelektüel bir tartışmada yer alabilir ve kalabalığa kendi görüşlerini aktarabilirsin.Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde daha içe dönük olabilir, kendi alanınıza, kendi işlerinize odaklanabilirsiniz. Bazı duygularınızı iç dünyanızda tartabilir, gün batımı ve akşam saatlerinde ise duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Konuşmak, dinlemek ve sohbet etmek daha iyi hissettirebilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olmak senin gibi hareketli bir burcu arayış içerisine sokacak. Gününü organize ederken uzun zamandır yapmak istediklerine odaklanıyorsun. Bir yandan yeni hobiler araştırırken diğer yandan elindeki malzemelerle dekoratif projeler yapmak isteyebilirsin. Yakın bir dostundan gelen telefonla planların dağılabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun sıkıştığı bir gün olabilir. Geçmiş konuları düşünmek ve tekrar gün yüzüne çıkarmak sizlere kazanç sağlamayacaktır. Bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinde huzur ve mutluluğu yakalayacaksınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilmesi için kendinizden ödün vermeniz gereken bir günde olabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizinle nasıl başa çıkılacağını öğrenmek istiyor, ancak gerçeği duymak zor olabilir. Şu anda size göre değil bu kişi. Ona bunu söylerken nazik ama kararlı olun.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki problemlerinizi çözmeniz gerekiyor. Maddi durumunuz yüzünden kendinizi sıkmayı bırakın ve rahatlamaya çalışın. Ruh halinizi yükseltecek bir şeyler yapmayı deneyin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek aza

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 50" R
Ay
Yay
22° 29' 54"
Merkür
Koç
16° 11' 47"
Venüs
Koç
27° 57' 45"
Mars
Balık
27° 49' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 59"
Satürn
Balık
16° 21' 18"
Uranüs
Boğa
22° 12' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 08"
Lilith
Başak
23° 03' 51"
True Node
Koç
15° 27' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>