Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Benmerkezci ve inatçı birisi ya da bir mesele sebebiyle çelişkilere düşebilir; zıtlaşmalar yaşayabilirsin. Savaşa hazırlan. Aksiyon ve güç içeren bir gün. Hayatında ağır hareket eden meseleler kritik bir noktaya gelebilir. Adeta test ediliyormuş gibi hissedebilirsin. Kendine güven ve zamanında aldığın hayat derslerini düşün. Eylem planı hazırlaman gerekebilir...Varoluşunun en zengin anları yaşamanın en kolay olduğu anlar değildir. Kendin hakkında daha çok şey bilmek istedin ve bunun için öncelikli olarak ne yapman gerekenleri de yaptın. Şimdi bu çabalarının sonucunu ala vakti geldi. Biliyorsun, durumlar senin için değişiyor ama olayların kontrol altında tutmak zorlaşıyor. Kendine vereceğin en iyi tavsiye olayların akışını bulmasına izin vermek olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda daha dikkatli olman gerekebilir. Ödeme planlarını kontrol etmek isteyebilirsin. Ev işleri ile ilgilenmek seni meşgul edecek. Yardım isteyerek işlerini kolaylamak sana zaman yaratacak.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcundaki Ay sizi de etkisi altına alıyor. Karşınıza çıkan durumlarla ilgili sakin kalmaya ve düşünerek hareket etmeye özen göstermelisiniz. Aceleci davranmak size hiçbir şey kazandırmaz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevreni genişletmek adına atacağın adımlar, birçok yeni fırsatı da beraberinde getirecek. Ay, bugün boşlukta hareket edecek. Ani fikir değişiklikleri kararsızlık yaşamana yol açabilir. Çalışan bir Başak burcuysan, sorumluluklarının çoğalması stres seviyeni artırabilir. Sana iyi geleceğini düşündüğün etkinlikleri yeniden değerlendirmek isteyebilirsin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda üstlerinize rest çekebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat edin. Bağışıklığınız düşükse ve kendinizi yorgun hissediyorsanız biraz daha kendinizle ilgilenmelisiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle de daha mutlu bir ilişki için karşınızdakini iyi dinlemeye özen göstermeniz gerekmekte. Konuşmak yerine işinize yoğunlaşmalısınız.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğlenme isteğiniz çok yoğun olsa bile, muhtemelen sorumluluklarınızın hala var olduğunun farkındasınızdır. Bazı görevlerinizi devretmek size rahatlamak için daha fazla alan sağlayabilir, ancak bir başkasına güvenmek konusunda zorlanabilirsiniz. Kontrolü kaybetmekten özellikle korktuğunuz şeyi belirlemek, nasıl ilerleyeceğinize karar vermenize yardımcı olabilir. Başka birine güvenebilirseniz, bu kişisel iyileşme ve büyüme için bir fırsat olabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor, her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlusunuz ve ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Beklenen yardımı yerine getireceksiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün öğleden sonradan itibaren yurt dışı bağlantılı işleriniz, yüksek öğrenim konuları ya da seyahatler gündeminize gelebilir. İş seyahatleri yapabilir, kariyerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>