Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hesapların Tutuyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2022, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Son birkaç hafta size göre biraz fazla ciddi olmuş olabilir ama böyle şeyler arada bir de olsa iyidir. Etrafta dalga geçmeye meyilli olabilirsiniz, bu da bazen işinizi yapmanıza engel oluyor. Gündelik hayatınızı organize etmek için bugünü seçin, böylece kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve biraz eğlenmeniz için vaktiniz olur.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına sürekli yenilik katmak için uğraşmak isteyeceksin. Yaratıcı olmaya çalışıp sorunlara yeni ve pratik çözümler üretmek sana iyi gelecek. Bu fikirleri geliştirmeye çalışmak seni gün boyu meşgul edebilir.

4 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki çok önemli bir konuyla ilgili evren size bazı mesajlar gönderiyor olabilir. Peki bu mesajları ne kadar doğru okuyabiliyorsunuz? Eğer siz pozitif olursanız, pozitif bir bakış açısıyla okursunuz. Negatif olursanız, çıkardığınız anlam da negatif olur. Bu yüzden iyimser olmakta fayda var.

4 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın hesaplar ve planların başarıya ulaştığını görüyor olmak seni mutlu ediyor. Bu durum mevcut motivasyonunu da artıracak. Bugün Güneş Mars 45’liği gerçekleşecek. Uykusuzluğun, günün sonlarına doğru baş ağrısı olarak geri dönebilir. Çalışma hayatın giderek yoğunlaşıyor, daha aktif yer alman gereken projelere dahil olabilirsin.

4 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş değişikliğine sıcak bakıyorsunuz. Huzurunuzun git gide azalması sizleri farklı arayışlara itecektir. İş hayatınız sizi huzursuz ediyorsa artık bazı gereklilikleri yerine getirmek durumundasınız. Aşırı fedakarlık sizi yıpratabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda problem olduğunda dikkatiniz o yöne kaydığı için kendinizi işinize veremeyebiliyorsunuz. Bir an önce bitirmek istiyorsanız sistemli olmanız şart.

4 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

4 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, geçmiş hatalarınızı daha iyi görmenize ve onlardan öğrenmenize olanak sağlıyor. Küçük sorunlar yüzünden bunalmış hissediyorsanız, zihinsel sorunlarınız üzerinde çalışın. Günlük meseleleri ele alırken daha gerçekçi olmaya çalışın. İstenilen sonuçları elde etmek için samimi çaba sarf etmeniz gerekecek. Bir adım geri atıp zihinsel kontrolünüzü yeniden kazanınca, aşılmaz gibi görünen bir sorun, yeni bir bakış açısıyla kolayca çözülebilir.

4 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkileriniz için mükemmel bir performans. Partnerinizle güçlü bir çekim içinde olmanız, aynı zamanda aranızda uyumlu birbirliğine de neden oluyor. Mevsim değişimleri cildiniz üzerinde problemler yaşatıyor.

4 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

4 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yapılacak işlerinizi planlama, evinizi ya da çalışma ortamınızı derleyip toplama, organize etme işleriyle ilgilenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili gerekli kontrolleri yaptırmak için bir randevu alabilirsiniz.

4 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz siziarkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

4 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 28" R
Ay
Aslan
23° 44' 10" R
Merkür
Koç
29° 35' 03"
Venüs
Boğa
19° 34' 21"
Mars
Koç
11° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 10"
Satürn
Balık
17° 46' 23"
Uranüs
Boğa
23° 13' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 29"
Lilith
Başak
25° 00' 38"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>