Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İletişimi Yönetiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Tutkulu bir doğaya sahipsiniz ve bazen etrafınızdaki insanlar coşkunuzu paylaşmadığında, bu sizin için zor olabiliyor. Bu, yavaş yavaş yumuşatmaya çalışmak için iyi bir zaman. Havada biraz gerginlik var ve coşkunuz her zaman olduğu gibi insanları çekmekten ziyade onları rahatsız edecek. Bu konuda moral bozmanıza gerek yok. Bu sadece geçici bir şey. Yarın tekrardan ilgi odağı olacaksınız ve sizi seven herkese öpücükler dağıtmaya devam edeceksiniz.

İnsanlar genellikle sizi hassas bir varlık olarak tanımlıyorlar. Ama uzun vadede, hayatın sapanlarına ve oklarına karşı herkes kadar sert ve hissizleşmiş olduğunuz ortaya çıkabilir. Her halükarda, önümüzdeki gün olaylarla dolu olacak, ancak kendinizi çekmeyecek ve koruyamayacaksınız. Aslında, işiniz veya aileniz gibi kutsal tuttuğunuz idealleri savunan barikatları savunuyor olacaksınız. İşgalciler arkanızdan geliyorlar, bu yüzden kılıcınızı hazırda tutun!

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Karar vermek her zamankinden daha zor olabilir. Bir yandan ayakları yere basan ve sabit olman gerektiğini hissediyorsun; öte yandan ise enerjinin tavan yaptığını görüyor ve yeni deneyimler, sosyal etkileşimler arıyorsun. Bu iki enerjiyi harmanlayabileceğin bir kombin oluşturmaya çalış. Gergin enerji seni hareket halinde tutacaktır.Bugün hayatınızın ruhani yönü üzerine kafa yorabilirsiniz. Bir süredir dua etmediyseniz, kutsal bir mekana gitmek isteyebilirsiniz. Ya da dinsel bir aktivite size göre değilse, ruhani yanınızı başka bir biçimde ifade edebilirsiniz. İlham veren müzikler dinleyerek meditasyon yapmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da hayat hakkındaki bazı düşüncelerinizi bir kayıt cihazına veya günlüğünüze kaydedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kalan işlerine yoğunlaşmak önemli olabilir. Hevesle başlayıp sonunu bir türlü getiremediğin şeyleri daha fazla biriktirmemelisin. Eline fırsat geçtikçe bu işlerle ilgilenmek iyi olacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen karşınızdaki kişinin motivasyonu ve heyecanı o kadar yüksektir ki kendi düşüncelerinizden şüphe etmeye başlarsınız. Kendi düşüncelerinizi bir kenara bırakıp, başkası için doğru olana inanmaya başlarsınız. Benzer bir durumla karşılaşırsanız, kendinizi daha dikkatlice gözlemlemeye çalışın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer ailesiyle yaşayan bir Başak burcuysan, aranızda olan kırgınlıkları geride bırakmak için ilk atımı atmak isteyeceksin. Sakinliği ile tanıdığın bir yakınını sinirli görmen, seni yanıltabilir. İlişkilerindeki iletişimini yönetmek isteyebilirsin. Kilo problemin varsa, yeni bir spor türünü denemek isteyebilirsin. Sağlığını daha fazla ihmal etmeyeceksin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizin seviyesi yükseliyor. Psikolojik destek almaya karar vererek sürecin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Kafanızda her şeyi daha da abartarak düşünmeniz sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir ve istem dışı kırıcı cümleler kurabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel açıdan gergin olabilirsiniz. Düşüncelerde olumlu kalmaya bakmalısınız. Endişelerinizi aşmaya bakmalısınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Kendinizi ilişkinizde istekle verici bir halde bulabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir sosyal gruba dahil olmaya karar verebilirsiniz. Belki de farklı bir grup insanla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Yaratıcı zekanız, flörtöz ve eğlenceli sohbetlerle harekete geçebilir. Nadiren görülen bir yanınızı ortaya koyarak kendinizi yeni bir yolla ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Deneysel davranın!

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel gelişmeler duymak istiyorsunuz fakat bunun için biraz daha beklemeniz gerekecek. Bu, verdiğiniz emekler ve çabaların görülmediği, sayılmadığı anlamına gelmiyor. Attığınız her adımın faydasını göreceğinizden emin olabilirsiniz, isteklerinize ulaşacak ve maddi olarak varmak istediğiniz yere ulaşacaksınız. Sadece verimli değil aynı zamanda da yaratıcı olacağınız bu gün size çok şey katacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar yapabilirsiniz,yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular, borçlar, kredilerle ilgili bir gündeminiz olabilir. Rahat bir akışla ilerleyebilirsiniz. Yöneticiniz Merkür sizi destekliyor; önemli konuşmalar yapmanız gerekiyorsa öğleden sonra yapabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 51" R
Ay
Balık
22° 47' 58"
Merkür
Koç
19° 00' 50"
Venüs
Boğa
06° 01' 19"
Mars
Koç
02° 51' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 39"
Satürn
Balık
16° 55' 33"
Uranüs
Boğa
22° 34' 52"
Neptün
Balık
29° 01' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 12"
Lilith
Başak
23° 47' 24"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>