Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün bazı ilginç yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal bir ruh halinde olabilirsiniz, zekanızla insanları eğlendirmeye ve cazibenizle de etkilemeye hazır olun. Heyecan verici biriyle bir temas kurabilirsiniz. İkinizin de aynı frekansta olduğunu görebilirsiniz. Bir çok ortak paydada buluşan aynı tutkuları ve hobileri paylaşabilirsiniz.

Bugün hayatınızın bir yerinde bir gecikme olduğunu fark edebilirsiniz. Belki de başvurduğunuz bir kredinin elinize geçmesi daha uzun sürecektir. Ya da belki bir ev satın almayı umuyorsanız, ev henüz satışa uygun değildir. Bazı küçük aksilikler olabilir, ancak bunların ruh halinizi düşürmesine izin vermeyin! İşler sizin için hala yolunda gidiyor olabilir. Sadece sabırlı olmayı deneyin ve durumu daha fazla araştırın.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Bugün senin için müthiş bir gün olacağa benziyor. Bir kere gezegenler sana modunu yükseltecek cinsten enerjiler bahşedecek. Bugün senin için sınır yok! Yapmak istediğin bir şey mi var? O halde harekete geç! Yakınlaşmak istediği bir kişi mi var? Hislerini açıklamaktan korkma! Onların senin gibi hissettiğini öğrenmen olası!Günün boğunu atmosferi içinde hareket etmek kolay olmayabilir. Dahası her açıdan başın belada gibi hissedebilirsin. Bir otorite figürü veya etkisi altında kaldığın biri senden imkansızı başarmanı isteyebilir. Bir başka senaryo, bir arkadaşın veya partnerin seni bir sorunla başbaşa bırak gidebilir. Günün kaçınılmaz gerginliklerini atlatmak için elinden geleni yaptığına emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların seni anlamaması canını sıkmamalı. Her zaman anlaşılmayı beklememelisin. Kendini ifade etme yöntemlerini değiştirmek senin için daha faydalı olabilir. Hislerinde daha açık olmak sana iyi gelecek.

6 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki bir kişinin, sizin başarılarınızı kıskandığını mı düşünüyorsunuz. Bunu kanıtlamak hiç kolay değil ancak aklınıza bir kurt düştüyse bunu da dinlemek gerekiyor. Sizi kıskandığını düşündüğünüz arkadaşınızı uyarın, onun yaptığı ufacık eşyaları beğenmeye çalışın. Böylelikle o arkadaşınıza da önemli bir katkıda bulunabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yaşadığın iniş ve çıkışları yoluna koymayı başarıyorsun. Sorun çözmeye yönelik tavırların ile çevrendeki kişilerin de takdirini kazanacaksın. Eğer ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin ilgisiz tavırları seni rahatsız edebilir. Arkadaşlarının yaşadığı küslükler, arada kalmana neden olabilir. Çözüm üretmek isteyeceksin.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal birisiniz. Seviyorsunuz ve sevilmek istiyorsunuz. Daha fazla içinizde tutamayıp karşı tarafa hislerinizi paylaşıyorsunuz. Bu doğrultuda karşı taraftan alacağınız cevap hayatınızı değiştirebilir ve gelen cevaba göre yaşantınıza yeniden yön verebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluğunuzu ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilir, önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

6 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, finansal cephede olumlu bir gün ve bugün aldığınız herhangi bir yatırım veya finansal karar, uzun vadede karlı olabilir. Aile üyeleri, işiniz veya eğitiminizdeki başarılarınız için sizi takdir edebilir. Aileden biri sizin için bir parti düzenleyebilir veya sizi başka bir şekilde şaşırtabilir, bu yüzden ev içerisinde neşeli havanın tadını çıkarmaya hazırlanın. Kendinize verdiğiniz sözleri bahanelere satmayın.

6 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkileriniz için mükemmel bir performans. Partnerinizle güçlü bir çekim içinde olmanız, aynı zamanda aranızda uyumlu birbirliğine de neden oluyor. Mevsim değişimleri cildiniz üzerinde problemler yaşatıyor.

6 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde daha akışta kalabilir, kafanıza taktığınız konular varsa biraz rahatlayabilirsiniz. İlişkiyi şifalandıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı biraz daha rahat ifade edebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

6 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 56' 46" R
Ay
Boğa
16° 42' 33" R
Merkür
Koç
21° 50' 19"
Venüs
Boğa
10° 33' 17"
Mars
Koç
05° 41' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 31"
Satürn
Balık
17° 13' 32"
Uranüs
Boğa
22° 47' 38"
Neptün
Balık
29° 07' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 17"
Lilith
Başak
24° 11' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>