Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düzene Giriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bir Başak olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!Son günlerde deneyimlediğiniz coşku hissi bugün gerçeklikle bağınızın zayıfladığını fark ettikçe zirveye ulaşacak. Gerçk hayatla yeniden bağ kurun, ve uçarı kişiliğinizi biraz plan yaparak dizginleyin. Hesaba katmadığınız şeyler, onları şimdi ve burada halletmeniz gerektiğini hatırlatan bir tokat olup yüzünüze çarpabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikir ve projelere açık olmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Gelecek için yeni yatırımlar yapıp daha özgür hissetmek mümkün olacak. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirip birbirinize yardımcı olmak daha iyi olabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda hayatınızın dengesinin bozulduğunu hissediyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda, ihtiyacınız olan stabil şeylere sıkı sıkıya tutunmakta fayda var. Kendi hayatınızın merkezini bulmak ve kısacık da olsa odaklanmak size çok iyi gelebilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerini belirgin bir şekilde gerçekleştirmek için ilk adımı atıyorsun. Bu durum için hayatından belli başlı tasarruflara gitmek isteyebilirsin. Çocuk sahibi olan bir Başak burcuysan, çocuklarının eğitimi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kilo problemin varsa, yeni bir diyet programına başlamaya karar verebilirsin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte uğradığınız bir manipülasyon hakkında bugün gerçekleri öğreniyorsunuz. Sosyal çevreniz yaşattığı etkiler yüzünden sizden özür dileyecek. Bu durum sizin gururunuzu okşayabilir ve doğru bildiğinizden vazgeçmemenize sebep olabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz biri zarar gördüğünde ona elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik parasal kazançlar elde etme fırsatı var ve bazı insanlar görüşlerinizi çok yapıcı bir şekilde ifade etme yeteneğinize hayran kalıyor. Çevrenizdeki insanlar sizi hakları için savaşan bir asi olarak tanıyor. Kendinizi samimi olduğuna inandığınız insanlara yakın tutarken çıkar amacıyla bulunan insanları da hayatınızdan uzaklaştırmak arzuladığınız dengeli yaşama ulaşmanızı sağlar.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık hızlı öğreniyorsunuz. Öğrendikleriniz sonsuza kadar sizinle kalacak. Siz din, metafizik ya da psikoloji gibi derin disiplinlerle ilgileniyorsunuz. Ayrıca büyük bir güvenle bilgi aktarabilirsiniz. İnsanlar düşüncelerinizi anlamlı ve büyüleyici bulacaktır.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz olabilir. Günlük işlerinizle ilgilenebilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde sorunlarınız varsa çözülebilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 59" R
Ay
Boğa
17° 30' 52" R
Merkür
Koç
21° 53' 14"
Venüs
Boğa
10° 37' 24"
Mars
Koç
05° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 19"
Satürn
Balık
17° 13' 48"
Uranüs
Boğa
22° 47' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 27"
Lilith
Başak
24° 12' 15"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>