Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hırslısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda yeni bir yaklaşım benimseyin. Şu anki durum hakkında gerçekçi düşünmüyor olabilirsiniz. Bir süreliğine televizyondan uzaklaşın. Zihninizin sadece Hollywood filmlerinde olan rüya gibi ilişki anlayışlarından temizlemesine izin verin. Her ilişkidesorunla yaşanır. İyiyi ve kötüyü kabul etmeniz gerektiğini anlayın. Sevgilinizdek bekledikleriniz konusunda gerçekçi olun.

Bugün, eve uzun bir yolculuktan yeni gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Gerçekten bir yerde ya da son birkaç gününüzü derin bir gevşeklik (uzaklaşmanın başka bir yolu) içinde geçirmiş olsanız da, sanki bir süredir üzerinde çalışmakta olduğunuz bir kitaptaki sayfayı çeviriyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Şimdi, eve gitme, ailenizle biraz zaman geçirme ya da doğduğunuz yeri ziyaret etme zamanı. Köklerinize geri dönme zamanı!

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Yüksek nedensellik ve yargılamanın hakim olduğu bir gün. Rafa kaldırdığın projeleri tekrar masaya yatırmayı düşünebilirsin. Sorunlarınla onlarla yüzleşerek başa çıkmayı deneyebilirsin. Yapman gerekenleri daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek üzere destek sunan günün enerjisinden sonuna kadar faydalan. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan ve güven.Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hakkında daha fazla düşünmek isteyebilirsin. Nostalji yapıp günümüzden kaçmak sana cazip gelebilir. Bunu yaparken bugünün gerçeklerinden kopmamak önemli olacak. Geçmişten ders çıkarmayı da ihmal etmemelisin.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızla ilgili bir kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinize veya karşınızdaki kişiye objektif bir şekilde bakamayacağınız için hem sizi hem de sevdiğiniz kişiyi iyi tanıyan birinden destek alabilirsiniz. Böylelikle yaşanan sorunu daha iyi bir şekilde görebilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Eğer ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, annenin ilişkilerini senden çok düşünmesi, nedeniyle onunla konuşmak isteyeceksin. Çalışan bir Başak burcuysan, sorumluluklarının artmasıyla sağlığın arasındaki köprüyü korumakta zorlanabilirsin. Kaygılarını yönetmek isteyeceksin.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde olan kişilerle diyaloglarınızda tahammülsüz olabilirsiniz. Onları dinlemekte zorlanabilir ve dikkatiniz başka şeylere kayabilir. Ama bugün yeni yıl için bu tür şeyleri görmezden gelebilir ve anın tadını çıkarmaya çalışabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız.

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün erken saatlerinde biriyle bir miktar gerginlik ve sürtüşme yaşayabilirsiniz, ancak akşama doğru ortalık yatışacak gibi görünüyor. Gün yavaş yavaş ilerlerken, insanların daha esnek hale geleceğini ve sizin bakış açınıza daha anlayışlı ve daha ılımlı olduklarını göreceksiniz. Siz ne kadar gerçekçi ve düzenli olursanız hayatınız farklı alanları da büyümeye ve gelişmeye o kadar açık olacaktır.

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün merakınız sizi liderlik rollerine götürebilir. Sürüden uzaklaşabilir ve kendi kendinize bir yol çizebilirsiniz. Normale bağlı kalmayın. Bir anlaşma yaparken oluşan küçük boşluklar acı verici olabileceğinden çok dikkatli olmalısınız. Aileniz her an size ihtiyaç duyabilir, seyahat planlarınızı başka zamana ertelemek olası bir felaketin ve suçluluk duygusunun önüne geçmenizi sağlar.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tavırlarınızla çevrenizde üstün bir imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyorsunuz fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemediğiniz için, çevreniz tarafından yargılanmayı da göze almalısınız.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili iniş-çıkışlı duygular içerisinde olabilirsiniz. Şifa enerjisi taşıyan bugünleri iyi değerlendirip, açık kalplilikle iletişim kurun. Geri çekilerek duvar örmeyin, duygularınızdan korkmayın.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 56" R
Ay
Balık
24° 49' 22"
Merkür
Koç
19° 06' 20"
Venüs
Boğa
06° 11' 35"
Mars
Koç
02° 58' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 56' 14"
Uranüs
Boğa
22° 35' 21"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 39"
Lilith
Başak
23° 48' 19"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>