Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatlisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Eğer hoşlandığın birisi varsa ona ilk adımı senin atman gerekecek. Mucizevi bir biçimde bu kişinin bir anda sana aşık olmasını beklememelisin. İletişimler ve sakin düşünerek atılacak adımlar aşkta seni daha mutlu edebilir.

İş ortamınızda günlük sorunları çözeyim derken geleceği bir hayli ihmal ettiğinizin farkında mısınız? Geri dönüp eksik bıraktıklarınıza defalarca bakmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Birikiminiz yetmese bile, ilerde ortaklar edinerek sizi yükseltecek birfırsatı çıkacak ve yaşam çizginizi bu gelişme önemli ölçüde değiştirecek.

Parasal açıdan şükredeceğin bir günde olabilirsin. Seni maddi açıdan zorlayan çok fazla şey olmaması olası. Kalbini ve zihninikonularındaki kötü giden şeylere odaklamamanın faydasını da göreceksin. Bir şeyler yoluna girmeye başlayabilir.

Bugün sadece kendi sağlığını değil, sevdiklerinin sağlığını da düşünerek hareket edebilirsin. Özellikle de virüsten korunma konularında daha dikkatli davranman olası. Kendini bu konularda korumaya alman sadece seni değil, çevrendeki insanları da koruyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyi anlamadan hemen yargılamamalısın. Her şeyi de üstüne alınmamalısın. Bugün burcundaki etkiler bir şeyleri yanlış anlamaya çok meyilli olabileceğini göstermekte. Bir konuşmadan önce on düşünmelisin bugün.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız bugün en az bir ve belki birkaç garip talepte bulunacak ve onların isteklerine uymanın sizin yararınıza olup olmadığına hızlı bir şekilde karar vermeniz gerekecek. “Hayır” demek zorundaysanız, bunu ciddiymiş gibi söyleyin.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kendini güvence altına almak istiyorsun. Gereksiz harcamalarının bir listesini çıkarabilir ve belirlediğin konularda daha dikkatli olabilirsin. Son birkaç haftadır gelişen olaylardaki aksilikler seni ruhen yormuş olsa da kendini toparlayacaksın. Özel yaşamınla ilgili olarak sıradanlaşmaya başlayan süreci toparlamak adına, bir şeyler yapmaya başlaman akıllıca olacaktır.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve işinizi daha iyi hale getirmek için yeni bir stil üzerinde çalışabilirsiniz. Bunun için gereken materyelleri hazırlayabilir, elektronik eşyalarınız ve yaşadığınız yerle ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Kişisel bakımınız öncelikleriniz arasında yer alıyor.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kendi kendinizle baş başa kalmanın daha yararlı olabileceği bir gündesiniz. Dinlenmek ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelebilir. Bugün kafa karıştıran işlere odaklanmak yerine zihninizi yormaktan kaçınmanızda fayda var. Geçmişle ilgili detaylar üzerine odaklanıp, kendinizi üzmekten ve suçlamaktan uzak durmalısınız. Şimdiye odaklanın.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yeni yeni oturduğu için ilginiz ilişkiniz üzerinde olabilir ancak denge çok önemli çünkü sonrasında işinizde yapmadıklarınız için pişman olabilirsiniz.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

11 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz anlayışa ihtiyacı olan bir ziyaretçi bugün sizinle iletişime geçebilir. Bu kişi bazı sorunlar hakkında tavsiye isteyebilir, ancak muhtemelen büyüleyici bulduğunuz ve başkalarıyla paylaşmak isteyeceğiniz yeni bilgiler de getirebilir. Bu bilgiler kendi içgörülerinizi tetikleyebilir. Fikirlerinizi yazın çünkü yakın zamanda karşılaşacağınız bir sorunda onları hatırlamak isteyeceksiniz.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar size ders olabilir.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma ve gündelik hayatta maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, eğitim ya da hukuk konularında ani problemler gerçekleşebilir ve bu sizi psikolojik olarak yorabilir.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız.

11 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>