Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarınız var. Zararsız olduklarını düşünüyorsunuz. Oysa beraber olduğunuz da bu tür zararsız oyunların içinde görmeye tahammül edemeyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınıza artık dostlarınız inanmıyorlar. Sıkıntılar üst üste bindikçe bunları paylaşıp dağıtmak ihtiyacınız artacak .

Neyse ki sıkıntılı günlere her zaman hazırlıklı birisiniz. Vadesini uzatmaya çalıştığınız bir ödeme canınızı sıkıyor. Bu konuda fazla şansınız yok gibi görünüyor. Sıkıntının fazla sürmeyeceği inancınızda haklısınız.

Hiç olmazsa küçük oyunlarınızı çevrenizden biraz uzakta oynayın. En azından eşin dostun camını kırmamış olursunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız bir işin tamamlanması gerekiyor. Ama sorumluluk dağıttığınız insanların, dolayısıyla da sizin ortak hatalarınızdanmisina gibi karışmış durumda. Haftaya yine bu sıkıntıyla başlıyorsunuz. İsteksiz davranıp yanaşmadığınız bir konu yeniden üzerinize gelecek. Biraz kararsızlık geçirseniz de, konudan yine uzak kalacak gibi görünüyorsunuz. Çok yakınız birinin gönül işleriyle müdahale biçiminde alakalısınız. Ama ilgilenmiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz.

11 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 10:47  Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, para olgusunun  kimileri için huzur ile eş değer görülmesi anlamına gelebilir. Kişinin borcu harcı yoksa gönlünce harcamalarını yapıyorsa, hayatın ne kadar lezzetli bir armağan olduğunu düşünebilir. Bazıları ise, paranın gerekli olduğunu bilir ancak salt paraya bağlamaz huzurunu. İşte bu görünüm, bizim bakış açımıza göre, parayı değerlendirme biçimimizin işaretçisidir. Varsa mutluyuz, peki yoksa da mutlu olacak sebepler bulabilir miyiz? Sorusunu kendimize sormamızı sağlıyor. Bu görünüm ister para isteristerse aşk hayatımızla ilgili konularda olsun, sakin ve oldukça akıllı bir şekilde gözlemde bulunulmasının iyi olacağını söyler. Eğer bir ortaklık ilişkisi düşünüyorsak tarafların birbirini iyi tanıması gerektiğini işaret eder. İnsanın gelişim yolunda zamanı iyi kollaması gerektiğini söyler. Çünkü bazen ilerlemek adım adımdır. Sabırlı olmakta fayda vardır. Saat 11:54 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizdeki sorunları ciddi bir biçimde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Saat 20:36 Ay-Pluto kavuşum etkisinde esnek düşünmekte zorlanabiliriz. Çünkü biz de güven arıyoruz, biz de destek görmek istiyoruz. Bu enerji en azından güne başlarken sizi kuvvet veriyor. Aşkta tutkularınızı güçlendiriyor. Çocuklarınız varsa onlar üzerindeki etkinizi yükseltiyor. Saat 21:39 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, kafamız para-aşk-iş v.b konulara bir hayli takılır. Hırslı tepkilerde bulunabiliriz. Güven duygumuzun sürekli parlatılması gerekir. Sevgilimiz doğru bir insan mı, biz huzurlu muyuz, aşk hayatımızda ne anlama geliyor, ne kadar kazanıyoruz, kimler yolumuza taş koyuyor. Bütün bunları sorgularız. Huzur içinde  bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

11 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. İş hayatınızda oldukça sert bir görünüm sergilemenize rağmen, yakınlarınız özel yaşamınızdaki sıcaklığınızı biliyorlar.

11 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter bir yıl boyunca, sizin için maddi olanakları, finansal yatırımları, ek gelirleri temsil eden 2. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Bu süreçte, yaptığınız çalışmaları paraya çevirebilir, ek gelirler elde edebilir, mevcut mal varlıklarınız ya da yatırımlarınız kanalıyla kazanç elde edebilir, karlı alışverişler yapabilir, daha fazla gelir elde edebileceğiniz işlere veya maaş artışı getirebilecek görevlere geçiş yapabilirsiniz. Satış, ticaret, bilişim, iletişim, seyahat, yabancı ülkelerle bağlantılı projeler, eğitim, okul, yayıncılık ve yazarlık türünde işlerin karınıza sonuçlar oluşturabileceği bir dönem. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerini olumlu değerlendirebiliriz. Genel anlamda gergin etkileri olan bir günde olmamız, stres yaratabilecek olayları, meydan okumaları, ufak tefek kazaları, sakarlıkları, tartışmaları ya da saldırgan tutumları akla getiriyor. Kelimeleri dikkatli kullanmak, tembellik veya ihmal türünde davranışlarının sonuçlarını hesaplamak gereken bir gün. Ancak, günün önemli olayı ise, Terazi burcuna geçecek ve bir yıl süreyle bu burçta kalacak olan şans, bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter'in burç değiştirmesi olacak. Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca Terazi burçlarını koruma altına alıyor ve hayatlarına türlü şansları, fırsatları, aşkları ya da işleri taşıyor. 12 Yıl sonra Terazi burcuna şans getirmeye gelen Jüpiter, sihirli değneğini her burca farklı alanlarda değdiriyor ve o alanda mutluluk vaat ediyor. Peki Jüpiter size hangi şansları vaat ediyor? İşte bugünkü yorumunuz bunu içeriyordu. Hoşlandığınızı umarım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Eylül 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve sevdiğiniz konulara zaman ayırmak için uygun koşullar var. Ancak aşkta biraz daha esnek olmaya bakın.

11 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Başaklar aşkınız sizde bir hırs haline gelmeye başladı. Kendinizden çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun ya da onu kendinize.

11 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla meşgulken, bir yandan duygusal gelgitler yaşayabilirsiniz. Eski dostlar bazı sorunların çözümü olabilir. Agresif ve negatif tavırlardan kaçının. Yanıltıcı etkiler hakim. Gözünüz ve kulağınız hep açık olsun Sevgili Başak'lar.

11 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz.Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Hayatınızın keyifli alanları bilhassa çalışma dürtüsüyle beslendiği için öncelikli olarakve yapı kurma üzerine odaklı bir keyif kaynağı bulmanız mümkündür.

11 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>