Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor. Beraberliğiniz partneriniz tarafından bitirilmek üzere. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş yavaş da olsa bir hareketliliğe doğru gidiyor. Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Buna izin vermiyorsunuz. Bu da sizin maddi problemler yaşayan biri olmanızı önlüyor.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Tam tersine haddinizi aşan eleştirilerinizle onların ilişkisini aşındırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

8 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz saat 04:20  Ay-Yay burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Tüm gün bu enerjiyle çevriliyiz.  Genel olarak abartılı düşünmeye ve etrafımızdaki gelişen olayları gözlemde bulunmaya açığızdır. Özellikle yaşadığımız ülke, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde daha fazla dururuz. Haberleşme, yazışma ve aktif olma arzumuz yüksektir. Bu geçiş iyimserlik verici olsa da, eğer kafamıza bir şeyi takmışsak onu düşünmeden edemeyiz.

8 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Uzun süredir saç bakımınızı ihmal diyorsunuz. Saç tellerinizin kurumasını önlemelisiniz.

8 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir arkadaşınızı veya geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişiyi görebilirsiniz. Bu kişilerden edineceğiniz bilgiler veya alacağınız haberler bazı konularda ufkunuzu açabilir. Aynı duyguları paylaştığınız kişilerle, karşılıklı duyguların açığa çıkmasıyla ilişkide yakınlaşma sağlanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcılık içeren durumlara dikkat edilmesi, aldatıcı kişilerden uzak durulması veya hırsızlık, dolandırıcılık türünde olaylara karşı tedbirli olunması gereken günlerdeyiz unutmayalım. Görünenin dışındaki gerçekleri görme zamanındayız. Planlı, programlı ve dikkatli olmalı. Günün ikinci yarısı engellenmiş veya stresli hissedebiliriz. Tutulmaların etkilerinin kendini hissettirebileceği günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Gün içinde işinizle ilgili konuları belirginleştirmeniz gerekebilir. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda gelişim göstereceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir.

8 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün arkadaşınız veya yakın akrabanızın kötü haberini alıp telaş edeceksiniz. Ancak ona ulaştığınızda telaşınızın çok abartılı olduğunu anlayacaksınız. Büyütecek bir şey yok. Sadece biraz dikkatsiz o kadar. Ona akıl vermelisiniz.

8 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ilginizi evinize ve ailevi konulara yönlendirmeniz gerekebilir. Eviniz için yapılacak bir ödeme gündeme gelecek. Kendinize yapacağınız yatırım en iyi yatırımınız olacak.

8 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün sabah saatlerinde enerjiler düşük olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz. Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Akşam saatlerinde ise evinizde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve dahil olduğunuz grupların ısrarlı birlikte vakit geçirme teklifleri hoşunuza gidecek ve kendinizi sosyal anlamda huzurlu hissedeceksiniz.

8 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

8 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 59" R
Ay
Akrep
06° 35' 57" R
Merkür
Koç
16° 03' 29"
Venüs
Koç
23° 28' 07"
Mars
Balık
25° 00' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 19"
Satürn
Balık
16° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 00' 05"
Neptün
Balık
28° 43' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 35"
Lilith
Başak
22° 39' 35"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>