Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşınızın kusurlarını, hatalarını hiç kaçırmıyorsunuz ama güzel yönlerini doğal bulup küçümsüyorsunuz. Aranızda küçük bir kırgınlık nedeni var, sizden kaynaklanıyor, özür dileyin bitsin.

İş ortamınızda günlük sorunları çözeyim derken geleceği bir hayli ihmal ettiğinizin farkında mısınız? Geri dönüp eksik bıraktıklarınıza defalarca bakmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Birikiminiz yetmese bile, ilerde ortaklar edinerek sizi yükseltecek birfırsatı çıkacak ve yaşam çizginizi bu gelişme önemli ölçüde değiştirecek.

Koşullarınız iyi ama para durumunda bir sıkışıklık yaşabilirsiniz; yakın çevrenizin yardımlarıyla bu sıkıntıyı aşacaksınız. Orta vadeli önemli bir imkan gözüküyor, değerlendirmek için hazır olun.

Sizi kimse dışlamıyor ama siz kendinizi en yakın ve en sıcak ilişkilerden bile izole ediyorsunuz. Kendinizi kapatmayın, aranan bir insansınız ve bu size büyük mutlulukların kapısını açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi bir gözlemci, dikkatli bir izleyicisiniz. Ama gözlem ve izlenimlerinizi çabuk unutuyorsunuz. Her gözlem bir derstir, unutmayın. Günlük tutmayı deneyin. Okumayı iyice boşladığınızın farkında bile değilsiniz. Kendinizi rutin günlük hayata teslim etmeyin. Yarın ile bağlantısı olan düşüncelere yoğunlaşın. Sistematik olmaya dikkat edin

6 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 12:54  Ay-Neptün olumlu görünümü günün ilk etkili görünümü olup, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Saat 21:05 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm,  genişlemek, büyümek ve verimli bir şekilde hayatınızı düzenlemek ve yaşamak arzunuzun simgesi. Saat 22:01 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır.  Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Her türlü işimizin kolaylıkla halledilmesi dileğimle,

6 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla sorumluluk almanız sizi sinirli ve agresif yapıyor. İş çevrenizde saygılı ilişkilerin, sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız, kendi işlerini de, size yükleyebilirler. Duygularınızı ifade ederken, yumuşak bir tarz kullanacak ve onları ikna etmesini başaracaksınız.

6 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde huzuru sağlamalı ve duygusal belirsizliklerin sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeli, fikriniz sorulduğunda gerçeklere bağlı cevaplar vermeye özen göstermelisiniz. Çok fazla bilgi vermeniz ya da haber paylaşmanız bazı kişilerin işlerine karışıyormuşsunuz izlenimi verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sezgilerimiz kuvvetli. Hayatlarımızda olumlu ve önemli değişiklikler yapabileceğimiz kendimizi kuvvetli ve olaylar üzerinde etkili hissedebileceğimiz birkaç günün içindeyiz. İş hayatımızda ya da özel yaşamımızda sorunları çözmek daha kolay olabilir veya bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Önümüzdeki veya çevremizdeki engelleri ortadan kaldırabilir veya pürüzleri giderebiliriz. Mental ve ruhsal anlamda odaklanmakta zorlanmamamız önemsediğimiz konularda istediklerimizi yapabilmemizi kolaylaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

6 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merak ettiğiniz konular hakkında sorularınızı yöneltmelisiniz. Ancak böyle doğru hedefe yaklaşmış olursunuz. Sorunlarınız azalacaktır.

6 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi derin konulara harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizin veya akrabalarınızın hayatıyla ilgili konular gündeminizi meşgul ederken her şeyi sorgulamanız sizi farklı bir ruh haline sokabilir.

6 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belli fikirlerin veya planları uygunluğu konusunda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Elinize geçen verileri en iyi şekilde araştırdıktan ve detaylandırdıktan sonra, ödeteceği bedeller veya getireceği ödüller kısmını düşünmek daha doğru olacaktır. Olumlu birkaç gün iyi kullanmalı.

6 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 54"
Ay
Akrep
16° 20' 07"
Merkür
Koç
26° 08' 32"
Venüs
Balık
20° 47' 53"
Mars
Balık
04° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 22"
Satürn
Balık
13° 13' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 03"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 19"
Lilith
Başak
19° 43' 26"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>