Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü kaptırmaktan, bağlanmaktan, ilişkinizin kalıcılaşmasından korkan, çekinen bir ruh haliniz var, üzerinizden atın, irdeleyici ve sorgulayıcı olun. Mutluluk çaba gerektirir, unutmayın.

İş hayatınızda yenilik ve atak yapmaktan korkuyor, klasik anlayış içine kendinizi hapsediyorsunuz. Oysa yetenekleriniz, önceden planlanmış olması koşuluyla, risk alacağınız işlerin de altından kolayca kalkabileceğinizi gösteriyor.

Tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Ailenizle dayanışmanızı güçlendirin. Kuvvet birlikten doğar.

Bulunduğunuz çevrelerde arka planda kalmamaya dikkat edin, içinizde kendi kendinize yarattığınız korkuları silip atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sempatik birisiniz, ama yer yer bunu istismara yelteniyor, şımarma yolunu seçiyorsunuz. Yaratıcı ve hassas bir insan olmasanız ilişkileriniz önemli ölçüde daralacak. Herkesten kuşkulanmak, kimseye güven duymamak gibi olumsuz özellikleriniz de var. Bu özellikleri faydaya dönüştürecek bir beceriniz de yok. Sizin adınıza başkaları karar veriyor ve siz peşinden gidiyorsunuz. Ama biri sizin adınıza verdiği kararla sizin başınızı ağrıtabilir, unutmayın.

7 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar günün iki önemli belirleyici görünümü var. İlki saat 08:19  Güneş-Pluto olumlu görünümü olup, aşk hayatınızla ilgili konularda karşınızdaki kişi üzerinde etkili görünmenizi, baskın olmanızı, gücünüzü kanıtlamanızı sağlar. Hayattan ne beklediğinizi bu görünüm sayesinde kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Aşkta önceliklerinizi belirleyerek seçimlerde bulunabilirsiniz. Amacınıza ulaşmanızı sağlayan analiz gücünüz bugün gayet yoğundur. İkincisi saat 14:34 Venüs-Satürn görünümüdür. İhtiyacımız olan gereksinimlerin karşılanması amaçlı alışverişleri, yuvamızla ilgili yapılacak işlerin, düzenlemelerin göstergesidir. Hoşumuza giden, bizi mutlu edecek, hakikaten keyif verecek aktivitelere yöneliriz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Evet bazı şeyler bizi yoruyor, zaman alıyor, ancak huzurumuz için, üstümüze düşeni yapacağız. Evimizde huzuru, sevgiyi, paylaşımı önemseyeceğiz. Paramızı ağız tadı ve sağlıkla kazanmaktan yana olacağız. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

7 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamda hiç bir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz. Kızdığınız zaman ise, öfkenize hiç kimse dur diyemiyor. Çevrenizdeki herkes sizden çekiniyorlar. Son günlerde sorumluluğunuz iyice artmasına rağmen, enerjinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Soyut olan şeyleri seviyorsunuz. Maddeyle aranız iyi olsa da fazla düşündüğünüz bir konu değil.

7 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilginizden veya yeteneklerinizden yararlanmaya çalışan kişilerin iyi niyetinizi kötüye kullanmasına izin vermemelisiniz. Ajandanızı hafifletip size ihtiyacı olan aile üyelerinize ve arkadaşlarınıza da zaman ayırmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite konumundaki kişilerle, gruplarla veya kuruluşlarla olumlu ilişkiler kurabilir, olumlu etkiler bırakabiliriz. İş yapmak, finansal başlıklı konular veya alışverişler için de uygun koşullar oluşabilir. Gayrimenkul alım satımı, farklı yatırımlar, sanatsal ya da yaratıcılık isteyen işlerde maddi hareketlilik v.b mümkündür. Sağlıklı ve kalıcı ilişkiler kurmaya önem veriyoruz ve bu anlamda yeni ilişkiler ya da aşk hikayeleri yüzünü gösterebilir, ama kısa süreli arkadaşlıklar ilgimizi çekmeyecektir. İlişkilerde uzun vadeli veya bağlayıcı sözler verilebilir. Güvenebileceğimiz ilişkiler kurma şansı bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İç huzurunuzu bozmamalı ve gelgitlere izin vermemelisiniz. Öte yandan sizden beklenen işleri zamanında yapmalı ve önerilerinizi açıkça sunmalısınız. Fazla açık sözlü ve paylaşımcı olmanız durumunda yanlış anlaşılabilirsiniz.

7 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Serinkanlı olmalısınız. Aile içi meselelere çok fazla yorum getirmeyin. Sizin kadar her insanın hassas olmasını beklemeniz çok yanlış bir davranış biçimi.

7 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile hayatınıza yapacağınız parasal destekler sizi mutlu edebilir. Güçlü etkilerle yaratıcılığınızı ve keyfinizi, eğlenceli konu ve olaylarla ortaya koymayı başaracaksınız.

7 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz.İlham verici bir ilişkiye başlamış olabilirsiniz. Bir ay boyunca kariyer alanınızda hedeflerinize ulaşmak için olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Kişisel gelişiminiz konusunda daha istekli ve hevesli olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluk ve kalıcı bir yatırım yapacağınız bir süreçte bulunuyorsunuz.

7 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 52" R
Ay
Başak
21° 58' 33"
Merkür
Koç
17° 03' 08"
Venüs
Koç
18° 52' 15"
Mars
Balık
22° 07' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 52"
Satürn
Balık
15° 39' 32"
Uranüs
Boğa
21° 47' 40"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 37"
Lilith
Başak
22° 14' 46"
True Node
Koç
15° 38' 00"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>