Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavrın altı boş, bunu siz de biliyorsunuz. Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Çekici partnerinizi bu konuda teselli edenleri tahmin etmeniz gerekiyor.

İşinizi seviyorsunuz. Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Bugünü biraz masraflı geçirdiniz. Şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz. Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var.

Ailenizden sizi çok ayrı özel bir yere koyan birisine, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun değilsiniz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşamı onunla oturup konuşmak için uygun görüyorsunuz. Bu görüşme isteğinizde sizi bir sürpriz bekliyor olacak. Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız.

9 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte bizi, maddi-manevi anlamda mutlu, güvende, keyifli hissettiren güzelliklere yöneleceğiz. Konforlu, seçkin, kaliteli olanı elde etmek için, en güçlü ve çekici özelliklerimizi öne süreceğiz. İnsanları etkilemek amaçlı sanatsal, sosyal, kişisel anlamda ilişkiler kuracağız. Bu ilişki kimi zaman özel bir yakınlaşma veya ortaklık şeklinde gelişebilir. Buna uygun fırsatlar karşımıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken, bunun bize artı ve eksi geri dönüşlerini mutlaka hesaba katmamız gerekir. Adaletli ve haktan yana olmak, ekmeğimizi, kazancımızı güzel bir niyetle, tevazu içinde paylaşmayı da bilmek size huzur ve doyum sağlar. Kazanmak kadar harcamak da dönemin etkileri arasında yer alır. İnsan özlemini duyduğu güzelliklere kavuşmak için bazen fazlasıyla para harcayabilir. Marka tutkunluğu, gösteriş bu geçişin etkileri arasında yer alır. Benim tavsiyem geleni tutmayı bilmenizdir. Kendi hakkınız olana nasıl sahip çıkıyorsanız, başkalarının da hak ve hukukunu gözetmenizde yarar vardır. Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile olan görünümler Kasım ve Aralık ayında önemlidir. Yeteneklerinizi değerlendirme yolunda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Çocuklarınız varsa onların geleceğiyle alakalı kararlar verebilirsiniz. Bir çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Zengin ve güçlü insanlarla bağlantı kurabilir, hatta böyle bir ilişki yaşayarak kendinizi güçlü ve önemli görmek de isteyebilirsiniz. Oldukça iddialı, aşırı hırslı ve ne olursa olsun kaybetmemek için her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Mal, mülk, miras paylaşımında hak ve hukuktan yana olmayı unutmayınız. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Size hangi niyetle yaklaşıldığına dikkat ediniz. Bu önemli geçişin hepimiz için hayırlı gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Topluma ters gelebilecek denenmemiş kulvarlarda kulaç atacak ve kendinizi farklı konularla ispat etmek isteyeceksiniz. . Arkadaşlarınızı seçerken, maddi çıkarlarınız doğrultusunda karar alacaksınız. Partnerinizindurumları nedeniyle yer değiştirebilirsiniz, onunla birlikte yurt dışı kökenli projeler gerçekleştirebilirsiniz.

9 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir arkadaşınızı veya geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişiyi görebilirsiniz. Bu kişilerden edineceğiniz bilgiler veya alacağınız haberler bazı konularda ufkunuzu açabilir. Aynı duyguları paylaştığınız kişilerle, karşılıklı duyguların açığa çıkmasıyla ilişkide yakınlaşma sağlanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcılık içeren durumlara dikkat edilmesi, aldatıcı kişilerden uzak durulması veya hırsızlık, dolandırıcılık türünde olaylara karşı tedbirli olunması gereken günlerdeyiz unutmayalım. Görünenin dışındaki gerçekleri görme zamanındayız. Planlı, programlı ve dikkatli olmalı. Günün ikinci yarısı engellenmiş veya stresli hissedebiliriz. Tutulmaların etkilerinin kendini hissettirebileceği günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Kendi duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

9 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Başaklar aşkınız sizde bir hırs haline gelmeye başladı. Kendinizden çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun ya da onu kendinize.

9 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Jüpiter, parasal konularda çeşitli fırsatları karşınıza getirecek. Bu sene başlattığınız bütün girişimlerinizin parasal karşılığını alıyor olacaksınız. Ticari faaliyetleriniz hızlanıyor.

9 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Organizasyonlar ve etkinlikler bugün hayatınızın odak noktası olabilirler ve gökyüzü size özel fırsatlar sunmaktadır. Yüksek enerjinizi maddi konulara odaklayabilirsiniz. Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları

9 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

9 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 48" R
Ay
Akrep
23° 15' 46" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 55"
Mars
Balık
26° 02' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 08' 38"
Uranüs
Boğa
22° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 15"
Lilith
Başak
22° 48' 34"
True Node
Koç
15° 35' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>