Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rahatsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Birkaç gün ağır çekimde hareket ettikten sonra, bugün tüm değerli enerjinizi geri alacaksınız. İçgüdüleriniz mükemmel seviyede olacak ve sizi şu anda yaptığınız işle ilgili size yardım edebilecek kişilere çekecek. Gerekli raporları, hatta anılarınızı bile yazmak için harika bir gün olabilir! Bu yüzden bir kalem ve bir kağıt parçasına sarılmaktan korkmayın, çünkü mükemmel bir şekilde üretken olacaksınız!

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzay geminizi rölantiye alıp kendiniz ve mürettebatınız için güvenlik denetimi yapabilirsiniz. Gemide herkesin nereye gidileceğini iyi bildiğinden emin olun. Onları sokaktan rastgele toplayıp inecekleri yeri söylememiş olabilirsiniz. İnsanları farkında olmadan kendi dünyanıza sürüklememeye özen gösterin. Eğer kontrolü isteyerek size bırakacak olurlarsa, o ayrı.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer hedefleriniz ve çalışma hayatı içindeki pozisyonunuz değişime doğru gidebilir. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde dargınlık ve küslük gibi gündemler ortaya çıkabilir. Yüzeysel veya basit meselelerden kaynaklı küslükler bitebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular bugün gündeminde. Bazı konulardaki rahat tavrın tepki toplayabilir. Bugün karşına gelen konularda sorunlar yaşayabilirsin. Karar vermekte zorlandığın anlarda arkadaşlarının yardımına başvuracaksın. Evli bir Başak burcuysan, beklemediğin bir anda eşinden gelen sürprizler seni mutlu edecek.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili gündeminiz yoğun olabilir. Eğer gayrimenkul yatırımınız varsa onu yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Değerlendirirken, duygularınızın esiri olmamalı mantığınızı çalıştırmalısınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz ve planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tamamen partnerinizin kontrolünde kalmak istemeyebilirsiniz. Özellikle hayallerinize giden yolda güzel atılımlar yapabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki sert rüzgarlar sizi yıkamaz, rekabetçi yanınızı öne çıkarma zamanı. Yakın çevrenizdeki bazı insanlara sınırlarınızı nazikçe hatırlatmanız gerekebilir. Size zaafı olan biri daha yakınınızda olmaya çalışacaktır.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gücünüzü ortaya koymaktan hoşlanmayacak ve hislerinizi saklama gereği duyacaksınız. Özellikleçevrenizde bazı yanlışlıklar söz konusu olabilir. Görüşlerinizi paylaşmak niyetinde değilsiniz. Sonuçları bekliyorsunuz. 

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili çok doğru kararlar veriyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz. Sağlığınız için kafein tüketiminizi azaltmaya çalışmalısınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Kendinize geriye çekerek, bazı isteklerinizi yaşama geçirmeniz mümkün değil. Kişisel başarınızı bireysellikle sınırlayamazsınız. Bugün daha esnek davranmalısınız.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 08" R
Ay
Akrep
20° 59' 12" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 25"
Mars
Balık
25° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 07' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 00"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 37"
Lilith
Başak
22° 47' 21"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>