Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşadığınız için mutlusunuz. Ama geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler var. O halde birtakım kararlarınızın gecikmemesi gerekiyor.

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi. Sektörde yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz doğal.

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı oluyor.

Sağlığınızı ve enerjinizi etkileyen yararsız yorgunluklardan kaçınmalısınız. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi yıpratmış görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdilerde çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Boğa burcunda hareketine devam ediyor. Akademik konularınız, yurt dışı bağlantılarınız, eğitimleriniz ön planda olabilir. İyimser bir güne uyanıyorsunuz. Fakat sabah etkisini gösterecek Ay-Venüs sert kontağıyla gün içerisinde karamsar hissedebileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bu gönül ilişkinizle ilgili bir beklenti de olabilir. Akşama ilerlediğimizde Ay ve Neptün arasındaki güzel açıyla enerjiniz yükseliyor. Partnerinizle sevginizin güçlendiği anlar yaşayabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara vakit ayırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlarını gözden geçiriyorsun!Kazançlarını gözden geçirerek başlayacağın günde bazı kararlar alabilirsin. Para harcama duygunun yoğun olması nedeniyle harcamalarını bütçelendirmen gerekebilir. Eşinin ya da sevgilinin bu konuda sana destek vermesini bekleyebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan aşk hayatında güçlü dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edecek ve tanışmak için can attığın kişi ile nihayet bugün karşılaşma imkânın olacak. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan özellikle uzak durman gereken bir gün.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bazı olaylar yeniden gündeme gelebilir. Sizlerde geçmişinizi özleyen bir yapıya bürünebilir ve iletişim kurmak isteyebilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız günlerden birindesiniz. Hayatınızdaki olaylarda bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin iyiliklerini kendiniz kadar istiyorsunuz. Bu enerji hayatınıza bereket olarak akıyor. Daha başarılı ve mutlu olmanızda çoğul düşünme biçiminiz etken.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olayların akışı destekleyici koşulları ve huzursuz süreçleri peşpeşe getiriyor. Venüs günlük rutinler, çalışma vekonulu gündemleri tetikliyor. Karar vermekte zorlanabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının ilk günü yurt dışından beklediğiniz olumlu haberler gelir. Seyahate çıkmak, pasaport işlerini tamamlamak, vize başvurusu randevusu almak ya da tatil planı organize etmek için uygun bir gün. İkili ilişkilerinizde kalıcı çözümler elde edersiniz. Kardeşlerle ilgili konular ya da eğitimle ilgili kararlar için önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün güçsüz hissedebilirsiniz; sanki tüm enerjiniz çekilmiş gibi gelebilir. Eğer mümkünse, bugünü kendinize ayırın. İşlerinizi erteleyin ve dinlenmeye bakın. Bu sırada, zihninizi de önümüzdeki günlerin hareketliliğine hazırlayabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 07"
Ay
Kova
24° 57' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 50"
Venüs
Boğa
03° 38' 07"
Mars
Koç
01° 22' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 25"
Satürn
Balık
16° 45' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 44"
Lilith
Başak
23° 34' 30"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>