Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sevgiliniz/eşinizle biraz zaman geçirebilirsiniz. Belki bir gün tatil yapabilir ve yeni yerleri birlikte keşfedebilirsiniz. Ormanda yürüyüş yaparak doğayla iç içe olmayı veya bir ülkeye gidip rahat bir otelde kalmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Eğer küçük bir "balayı" na çıkabilirseniz, sevgiliniz/eşinize karşı daha yakın hissedeceksiniz.

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Senin açından hareketli bir gün ve dünyayı bile sırtlanabileceğini düşünüyorsun! Hayalperestliğin, sanatsal yeteneklerin ve fiziksel enerjin zirvede. Yüzleşebileceğin en zor problem yapacaklarından hangisini önce yapman gerektiği! Çocukların varsa işin çok daha kolay olacak; çünkü onların her daim yapılabilecek şeyler konusunda fikirleri vardır! Bugün bol bol eğlen!Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün sorusu “Savaşmak ya da savaşmamak” olabilir. Duyarlı dişi yönünüz bir şey söylerken savaşçı erkek yönünüz bambaşka bir şey söyleyebilir. Dikkat etmeniz gereken hiçbir konuda acele hareket etmemek. Birinin ya da bir şeyin yol açtığı öfke ya da saldırganlıkla tepki vermek yerine tarafsız bir noktadan yola çıkmaya özen gösterin.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ve geleceğe daha fazla odaklanma eğiliminde olabilirsiniz. Abartılara gitmek, anı kaçırmanıza neden olabilir. İş görüşmeleri ve resmi başvurular gündeminizde olabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde geçireceğin bugünde yaşam alanınla ilgili düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Gereksiz masraflarını kısmak istiyorsun. Bugün toprak burcunda Yeniay, meydana geliyor. Yakın arkadaşlarınla telefon görüşmesinde tartışmalar yaşayabilirsin. İletişiminde daha dikkatli olman gerekebilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda iletişiminizi değişken ve esnek bir hale getirmeye çalışıyorsunuz. Sabit olduğunuzu düşündüğünüz konularda bu algıyı kırmak, size de çevrenize de iyi gelecektir. İhtiyacınız olan samimi ve faydalı ortamı bu şekilde sağlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En büyük dostunuzun kendiniz olduğunu hep hatırlayın. Kendiniz ve hayalleriniz için göstereceğiniz bilinçli çaba size hayat yolunda hem tecrübe hem de başarı getirir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle çekici görünüyorsunuz ve bu, özgüveninizde harikalar yaratıyor. Evinizin üyeleri bile bunu fark ediyor. Partnerinizin nasıl göründüğünüzü fark etmesini istiyorsanız, ona tatlı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, bu dönemde hızınıza yetişmek zorlaşacak.  Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyerinize yönelik önemli konuşmalar olabilir. Mülakatlar, başvurular için uygun bir zaman dilimi.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Olayları kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 12' 00" R
Ay
Başak
02° 03' 19"
Merkür
Koç
17° 51' 25"
Venüs
Koç
16° 47' 22"
Mars
Balık
20° 48' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 43"
Satürn
Balık
15° 29' 32"
Uranüs
Boğa
21° 42' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 42"
Lilith
Başak
22° 03' 33"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>