Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sırlar Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, en sonunda içinize dert olan sırlarınızı açığa vurabileceksiniz. İçeride öfke duyuyor olabilirsiniz ve bir yakınınıza patlamaktan korkuyorsunuz. Ya da şanslı bir adama gizli bir ilgi duyuyor olabilirsiniz. Aklınız bugün kalbinizi yönetecek ve zihniniz herhangi bir türlü duygusal yaklaşımdan arınacak. Belki de bundan faydalanmalısınız.

Bugün kendinizi fedakar hissediyorsunuz ve ortağınız için elinizden geleni yapmak için heveslisiniz. Sahip olduğunuz tüm bu ulvi amaçları iyi bir sebep için nasıl ortaya koyacağınızı eyleme dökebilirsiniz. Evet, aşevinde durmaya bir son verip gerçek biryapmanın zamanı geldi. Kesinlikle hazırsınız. Ve böyle doğrudan bir katkı yapmanın ne kadar harika olduğunu görünce şaşıracaksınız. Elli kişilik bir çorba için sebze doğrarken iki saat geçirmek, sadece bir çek yazıp postaya koymaktan çok daha tatmin edici.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Partinin göze çarpanı olacaksın. Herkes seninle tanışmak ve konuşmak isteyecek. Hayatında harika dönüşüm ve değişimler yaşandığına tanık oluyorsun ve yeni ilkeler ve tavırlar benimsemek istiyorsun. Duyguların ise sana geleneksel olmayan bir yaklaşım sergileme teklifinde bulunuyor. Öğrendiklerini dünyaya bakışına da uygulayabilmelisin.İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlardan uzaklaşmak senin için mantıklı olabilir. Tek başına kalmak sana iyi gelecek. Dikkatini kendine vermek, gelecek hakkında daha fazla düşünmek isteyebilirsin. İlerisi hakkında yeni planlar yapman olası.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üzerinde çalıştığınız bir projenin veya yaratıcılık gerektiren bir işin teslimi için verilen süreyi doldurmak üzere olabilirsiniz. Yetiştirmek için acele etmek, her şeyi berbat etmenize neden olabilir. Bunun yerine ek süre istemek daha iyi bir çözüm olacaktır. Aceleyle yaptığınız her şey, sizi daha fazla strese sokar.

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşünce akışını yönetememek, fiziksel anlamdaki yorgunluğunu da artırıyor. Kısa ama güzel bir tatil planı yapmak isterken bulabilirsin kendini. Aile toplantılarında, senden birtakım konuların gizlendiğine şahitlik edebilirsin. Akşam saatlerinde gelen bir telefon, planlarının seyrini değiştirebilir. Kariyer yaşantındaki başarılar, dikkatleri üzerine çekiyor.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş değişikliğine sıcak bakıyorsunuz. Huzurunuzun git gide azalması sizleri farklı arayışlara itecektir. İş hayatınız sizi huzursuz ediyorsa artık bazı gereklilikleri yerine getirmek durumundasınız. Aşırı fedakarlık sizi yıpratabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız günlerden birindesiniz. Hayatınızdaki olaylarda bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aceleci olmamalı ve ortaya çıkan sorumluluklar karşısında daha dengeli hareket etmelisiniz. Sevdiğinizle ilişkiniz yeni boyutlar kazanabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Varoluşunun en zengin anları yaşamanın en kolay olduğu anlar değildir. Kendin hakkında daha çok şey bilmek istedin ve bunun için öncelikli olarak ne yapman gerekenleri de yaptın. Şimdi bu çabalarının sonucunu ala vakti geldi. Biliyorsun, durumlar senin için değişiyor ama olayların kontrol altında tutmak zorlaşıyor. Kendine vereceğin en iyi tavsiye olayların akışını bulmasına izin vermek olmalı.

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşılan sorumluluklarla ilgili bir anlaşmazlığı çözmek, şu anda bozulan konsantrasyonunuzu size geri kazandırabilir. Sinir bozucu bir anlaşmazlıktan kurtulmanın yolu, her bir kişinin alanını daha net bir şekilde tanımlaması olabilir. Özellikle ev içindeki görevler ve sınırlar tekrar konuşulmalıdır. siz nasıl kendi başarılarınızı motive oluyorsanız, bunun başkaları için de geçerli olabileceğini düşünerek birilerine ilham olabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için paylaşıma açık bir gün.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim konuları gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgili hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Sizi bloke eden sadece zihinsel endişeleriniz olabilir, onları aşmaya çalışın.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 32" R
Ay
Yay
10° 30' 39"
Merkür
Koç
16° 03' 27"
Venüs
Koç
26° 48' 56"
Mars
Balık
27° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 01"
Satürn
Balık
16° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 15"
Neptün
Balık
28° 48' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 57"
Lilith
Başak
22° 57' 40"
True Node
Koç
15° 30' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>