Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizin sorunlarını partnerinizden başka herkesle paylaşıyorsunuz. Esasında sevgilinizi arkadaşlarınıza şikayet ediyorsunuz. Yakında büyük bir mahcubiyet yaşayacaksınız. Sevgiliniz bu anlamda tek bir sırdaşı bile olmadığını öğreneceksiniz.

Kendinizi göstermeniz için bugünlerde bir fırsat yakalayacaksınız gibi görünüyor. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Önünüze sizden daha deneyimli birinin elinden alınan birkonulacak. Bunun bir sınav olduğunu hissedeceksiniz.

Sıkıntı dönemi geride kalıyor. Artık kenara da bir şeyler koyabiliyorsunuz. Elinizdeki bir mal hatırı sayılır bir paraya dönüşecek. Bununla ilgili gelişmeler bugün bir telefonla başlayabilir.

Aşk yaşamınızda bir arkadaşınızın sizin ilişkinizdeki olumsuz gidişten bir beklentisi olduğundan kuşku duyacak, önümüzdeki günlerde böyle bir can sıkıntısı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toparlayamadığınız bir konunun içindeki sorunlar gitgide büyüdüğü için panik yaşıyorsunuz. Konuyu kendi içinde, başka konularla bağlantısını aramadan ele almanız gerekiyor. Bir şeyi gizli tutmaya çalışıyorsunuz. Bu gizliliğe duyulan merak gittikçe artacak, gizli tutamayacak duruma geleceksiniz. Yalnızca sizi ilgilendirmeyen bu sırrı çok geçmeden birileriyle paylaşmak zorunda kalacaksınız.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, olumlu bir ruh halinin işaretçisi. Duygularımızla, benliğimizle barışık bir halde olacağız. İşte bu motivasyondur, moraldir, tazelenmektir, canlanmaktır. Saat 08:37 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımızı ve genel yönleriyle kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. İletişim, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, her konuda bizi rahatlatabilir. Saat 12:59-13 Eylül saat 00:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. Saat 21:59 Merkür-Mars görünümü, kişisel fikirlerimiz başkalarıyla çelişebilir. Evdeki hesap çarşıya uymaz misali, aile içinde veya dışarıyla temasımızda daha dikkatli konuşmak, bağlantıda bulunmak gerekir. Merkür gerilediği için, geçmişe ait konular yeniden karşımıza çıkabilir. Sevmeyi, sevilmeyi bilen gönüllerle kucaklaşacağımız bir bayram dileğimle,  

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün, savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Oysa çevrenizdeki herkesin farklı sorunları mevcut ve onlarda aynı anlayışı, sizden bekliyorlar. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter bir yıl boyunca, sizin için maddi olanakları, finansal yatırımları, ek gelirleri temsil eden 2. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer, bu başlıklarda size türlü fırsat ve olanak tanıyacak. Bu süreçte, yaptığınız çalışmaları paraya çevirebilir, ek gelirler elde edebilir, mevcut mal varlıklarınız ya da yatırımlarınız kanalıyla kazanç elde edebilir, karlı alışverişler yapabilir, daha fazla gelir elde edebileceğiniz işlere veya maaş artışı getirebilecek görevlere geçiş yapabilirsiniz. Satış, ticaret, bilişim, iletişim, seyahat, yabancı ülkelerle bağlantılı projeler, eğitim, okul, yayıncılık ve yazarlık türünde işlerin karınıza sonuçlar oluşturabileceği bir dönem. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerini olumlu değerlendirebiliriz. Genel anlamda gergin etkileri olan bir günde olmamız, stres yaratabilecek olayları, meydan okumaları, ufak tefek kazaları, sakarlıkları, tartışmaları ya da saldırgan tutumları akla getiriyor. Kelimeleri dikkatli kullanmak, tembellik veya ihmal türünde davranışlarının sonuçlarını hesaplamak gereken bir gün. Ancak, günün önemli olayı ise, Terazi burcuna geçecek ve bir yıl süreyle bu burçta kalacak olan şans, bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter'in burç değiştirmesi olacak. Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca Terazi burçlarını koruma altına alıyor ve hayatlarına türlü şansları, fırsatları, aşkları ya da işleri taşıyor. 12 Yıl sonra Terazi burcuna şans getirmeye gelen Jüpiter, sihirli değneğini her burca farklı alanlarda değdiriyor ve o alanda mutluluk vaat ediyor. Peki Jüpiter size hangi şansları vaat ediyor? İşte bugünkü yorumunuz bunu içeriyordu. Hoşlandığınızı umarım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Eylül 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletebileceksiniz. Öğlenden sonra işlerinizdeki yavaşlama sizi kararsızlığa itebilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içindeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular sizi daha fazla etkileyebilir.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olmalı.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açıksınız. Harcamalardan kaçının ve güvensizliklerinizi açık bir şekilde ifade etmeye çalışın, o zaman ilişkilerinizde doğru ilerleyeceksiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Bu durum öğlenden gece yarısına kadar süren Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür.Bayram tatilinin bu ilk gününde hareketleriniz ağır olacağından dinlenmeyle vakit geçirmelisiniz. Odağınız olan konularda olumlu görüşmeler yapma konusunda özel etkilere sahipsiniz. Ancak aileniz ve akrabalarınızla olası gerginliklere ve iletişimsel problemlere dikkat etmelisiniz. Aksi halde kopartıcı etkilere sahip bir tutumla insanların kalbini kırabilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 20" R
Ay
Yay
13° 58' 45"
Merkür
Koç
16° 05' 26"
Venüs
Koç
27° 08' 58"
Mars
Balık
27° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 48"
Satürn
Balık
16° 17' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 10"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 53"
Lilith
Başak
22° 59' 28"
True Node
Koç
15° 29' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>