Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Coşkun bir modda olacaksınız. Hayatınızda neler yapmak istediğine bakacaksınız. Ev yenileme veya marangozluk işleri gibi fiziksel projeleri düşünebilirsiniz. Ya da kişisel ilişkilerinizde neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Romantik yaşamınızda daha güçlü bir temel geliştirmek isteyebilirsiniz. Şimdi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bazı olumlu stratejiler geliştirmek için iyi bir zaman.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Bugün, uzun zamandır ulaşmaya çalıştığınız bir hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tuhaftır ki, aileniz, arkadaşlarınız ve partneriniz bile sizin için beklediğiniz kadar sevinçli görünmeyebilir. Muhtemelen son zamanlarda zor bir dönemden geçiyorlar ve sizin başarınız da onlara bunu hatırlattı. Onlara biraz zaman tanıyın, kendilerini toparladıktan sonra sizi tebrik edeceklerdir. En nihayetinde onlar da insan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bekleyiş yaşadığınız bir konu kapanışa ve sonuca doğru gidebilir. Aşk ilişkilerinde geçmişten özgürleşme, geçmiş sorunları arkada bırakma zamanı. Hassas, eleştirel veya sorgulayıcı olabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son yıllarda doğum yapmış bir Başak burcuysan, estetik ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Doğum sürecinde aldığın kilolardan kurtulmak istiyorsun. İnternet üzerinden alışveriş ile vakit geçirirken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyebilirsin. Günün yorgunluğunu atmak adına akşam saatlerini tamamen kendine ayırabilirsin

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız kimliğinizle tartışıyor olabilir. Kararsızlığa düştüğünüz konularda dostlarınızla istişare ederek düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Yükünüzü yalnız taşımak zorunda değilsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ailevi meseleleri halletmek, evinizi dizayn etmek için oldukça uygun bir süreçtesiniz. Sağlam temelli ilişkileriniz için uygun bir gün.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün erken saatlerinde aldığınız iyi haberler sizi gün boyu neşelendirebilir. Sizi seven insanlara gülümsemeleri için bir neden daha verin ve aldığınız haberleri onlara da aktarın.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel özgürlüğünüzü hiç kimseye teslim etmek istemiyorsunuz. Çevrenizde birçok farklı oluşuma karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor.

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür aklınızdan geçen çok özel biri var. O kişiyi arayın ve birlikte vakit geçirmek için uygun bir tarih belirleyin. Yatırım yapmak için finansal açıdan uygun bir dönemdesiniz. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara odaklanın.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 42" R
Ay
Akrep
20° 28' 05" R
Merkür
Koç
15° 59' 00"
Venüs
Koç
24° 51' 20"
Mars
Balık
25° 52' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 07' 23"
Uranüs
Boğa
22° 03' 52"
Neptün
Balık
28° 45' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 29"
Lilith
Başak
22° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>