Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rekabet Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Diğer insanların etrafındayken görünmek istediğiniz türden bir kişi olmak üzerine çalışmalısınız. Örneğin "uzman" rolüne ya da her şeyin cevabını bilen birisi rolüne bürünebilirsiniz. Bir kişilik kazanmanın yanlış bir yanı yok, ama bu kadar rahatsız edici birini seçmeseniz de olur? Neden sadece görünmek istediğinizi değil, aynı zamanda kim olduğunuzu da düşünüyorsunuz.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Günün enerjisi dünyanın zirvesinde hissettirecek! Kuvvet, hırs ve güdülenme konusunda hiçbir eksiğin olmadığı gibi fazlan da yok. Bitirilmemiş işleri tamamlamak üzere bu enerjiden faydalanabilirsin. Dahası, bekleyen projeler ve ödevler varsa, bunların da üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Yapabildiğin kadar şey yap! Sonra başarını kutlarsın.Bugün, vazgeçme. Bir şeyde başarısız olmak seni çok kötü hissettirebilir ve yüzün kendini unutturana kadar kafanı kumun içine gömmek istemene sebep olabilir. Ama başarmak eğer senin için önemliyse, bu korkunun ve utancın üstesinden gelmelisin. Çoğu kişi bir kereden daha fazla çabalamak zorunda kalır başarıya ulaşmak için, özellikle önemli bir amaca ulaşmaya çalışıyorlarsa. Kendinden asla vazgeçme. Hedeflerin için ne kadar çabalarsan çabala, buna değecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlara girdikçe kendini geliştirmek için yeni fırsatlar bulabilirsin. Öğrendiklerin sayesinde canının sıkılmaması mümkün olacak. Sevdiğin insanlara daha çok zaman ayırmak için planlarında güncelleme yapmakta yarar var.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda atacağınız bir adımla beraber adeta parlayacaksınız, enerjinizin yüksek olacağı bir günle karşı karşıyasınız. Geçtiğimiz dönemlerde yaşadığınız sıkıntıları çözdüğünüz ve yakın çevrenizden destek göreceğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Sağlık anlamında yaşayacağınız küçük bir sorun gündeminizde yer alacak. Aile içinden ya da yakın çevreniz alacağınız bir haberle birlikte kasvet bulutlarınız dağılacak, önümüzdeki günlerde sosyal anlamda kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir zamana giriyorsunuz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki rekabet ortamı, seni gergin bir yapıya sokuyor. Her ne kadar bu tartışmaların dışarısında kalmak istesen de bir şekilde seni içeriye çekmek isteyenler olduğunu fark edeceksin. Ödemelerini son güne bırakman seni bugün biraz yorabilir. Yurtdışı planların için bağlantılarını geliştirmeye başlayabilirsin. Sağlığın konusunda daha titiz davranmak isteyeceksin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal ediyorsunuz. Çevrenizi ve çalışma hayatınızı düzenlerken kendinizi es geçmeniz kişisel problemlerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Öncelikle sizin kendinize verimli olmanız gerekecektir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evdeki çatışmalar ve karamsar enerji, düzeninizi bozabilir ve agresif bir aile üyesiyle tartışmak gününüzü özellikle zorlaştırabilir. Hassas bir konudan ne kadar akıllıca bir şekilde kaçınmaya çalışırsanız çalışın, insanlar üzerinde durmaya devam edebilirler! Kendinizi konuya güvenli bir mesafede tutmak elinizdeki tek koz olabilir. Görüşüne saygı duyduğunuz biri sizi gerçekten anlamlı bir şekilde onaylayabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var. Çevrenizle birlikte hareket edin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim konuları ya da seyahatlerde blokajlar söz konusu olabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için adım atmakta zorlanabilirsiniz. Gerçekçi olmanız ve endişeye kapılmadan sakince beklemenizde fayda var.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 55" R
Ay
Yay
10° 09' 21"
Merkür
Koç
16° 03' 16"
Venüs
Koç
26° 46' 53"
Mars
Balık
27° 05' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 38"
Satürn
Balık
16° 16' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 51"
Lilith
Başak
22° 57' 29"
True Node
Koç
15° 30' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>