Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi, sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeniz gerekiyor.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Zor borç veriyor ve çok da zor alıyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma ihtiyacınız var. Bugün bu yüzden bir kıvranış içindesiniz.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz. Bu bir rehavet içine girmenize neden olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Aranızda karşılıklı sorumsuzluk suçlamaları var. Bugün içinizde sebebini bulamadığınız garip bir coşku var. Bu keyfiniz çevrenizdekilere de yansıyor. Akşam saatlerinde kalabalık bir konuk ağırlayacağınızı öğrenecek ve içinizdeki coşkuya veda edeceksiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:40 Güneş-Merkür kavuşumu burcunuz üzerinde gerçekleşecek. Ancak yöneticiniz Merkür geriliyor. Bu nedenle tedbirli olmalıyız. İşlerinizi yoluna koymak girişimde bulunmak yönünde her şeyin bir daha ele alınmasında yarar var. Böylece daha sağlıklı ve verimli olana yönelirsiniz. Sözlerinizle, kararlarınızla, fikirlerinizle iyi bir etki bırakmak istiyorsanız lütfen kendinizi ve yapmak istediklerinizi gözden geçiriniz. Bu görünüm eksiklerin tamamlanması adına olumludur. Ve bir çok ayrıntıyı, gözden kaçabilecekleri tespitte yararlıdır. Saat 19:30 Ay-Satürn görünümü, bir çok meselenin, mecburiyetlerin,hayatının veya başka nedenlerin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Asıl isteğiniz, huzurlu bir yaşam ve eviniz içinde paylaşımın düzgün olması. Fakat bu tek taraflı halledilecek bir şey değil. Birlikte yaşadığınız insanların da buna katkısı gerekecek. Saat 23:39 Güneş-Mars görünümü, ailevi konular üzerinde bilhassa dururuz. Özgürlüğümüzü kısıtlayan veya bizi düşündüren meseleleri kafamıza takarız. Sorunlarımızı aşabilmenin yolunu ararız. Bayramımız güzel buluşmalara, huzurlu gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

13 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşmalı, yapıcı eleştirileri olabilecek kişilerlebirliği içerisinde hareket etmelisiniz. Bu sayede farklı fırsatlar yüzünü gösterebilir. İletişiminizi kuvvetlendirmek, sosyalleşmek ve gençlerle bağlar kurmak için güzel günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızdaki sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklanan sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kendinizle ilgili ilgili konularda mücadele göstermeniz gerekebilir.

13 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın mükafatını almaya hazır olun. Çok yorulmuş olabilirsiniz ama bunlara değdiğini göreceksiniz. İş değişikliği düşünen Başaklar önce araştırın.

13 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi toplum içinde iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkarabileceğiniz,yaptığınız kişiler ve ailenizle etkili iletişim kurarak, özel yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, pozitif etkiler almaktasınız.

13 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Ailenizle olan konuşmalarınızda agresiflikten kaçının. Onlar da size karşı sinirli olabilirler. Aşk hayatınızda dengeyi sağlamaya özen göstermelisiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınız ve gündelik işlerinizin takibinde olası sözleşmelerde titiz davranmalı ve iki tarafın da güveni tesis edildikten sonra başlangıçlara yönelmelisiniz. Sağlığınızla ilgili karar alma konusunda doğru bir günde bulunmuyorsunuz.Herhangi bir tedavi yahut ameliyat kararını erteleme yoluna gitmelisiniz. Mesleki birikim ve bilgileriniz sayesinde ticari hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak destek aldığınız kişilere ve ortaklıklarınıza karşı tetikte olmanız da gerekebilir. Hedeflerinize ve fikirlerinize ailesel bir engel ve darbe gelebilir.

13 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızdakileri kimseye söylememelisiniz. Size yön verebilecek ve fayda sağlayacak kişilerle ortak hareket edebilirsiniz. Böylelikle yeni fırsatlar da gündeme gelebilir. Sıcak diyaloglar ve arkadaşlıklar kurmak için uygun günlerdesiniz.

13 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 47' 35" R
Ay
Aslan
27° 06' 52"
Merkür
Koç
18° 05' 09"
Venüs
Koç
16° 16' 31"
Mars
Balık
20° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 01"
Satürn
Balık
15° 27' 03"
Uranüs
Boğa
21° 40' 45"
Neptün
Balık
28° 31' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
19° 58' 14"
Lilith
Başak
22° 00' 46"
True Node
Koç
15° 35' 17"
Son Güncelleme : 18/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>