Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısınız! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken zorluk yaşanabilir. Birlikteliğinize olan yaklaşımlarınızın her açıdan belirleyici olma ihtimali var. Toparlanmayı başarabileceksiniz.

Mesleki olarak biraz daha bilinçli olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Adım adım toparlanmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

Gelir ve gider arasında aksaklık yaşanma ihtimali var. Beklentileriniz sürekli olarak değişim gösteriyor ve bu da harcamalar konusunda abartıya kaçabileceğinize işaret etmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yaşadıklarınızı, benzer hislerin içinde olduğunuzda neyi nasıl değerlendirdiğinizi düşünebilirsiniz. Bugün bir benzerini yapmak adına aslında her şeye sahip olduğunuzu gördüğünüzde bunun iç rahatlığı günü sakin geçirmenize yardım edecektir. Ayağınıza bağ olan işleri toparlamak ilerleyen gündemlerinizi kolaylaştırabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ev ve aile ile ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Evde düzenlemeler yapabilir veya aile üyeleriyle zaman geçirebilirsiniz. İçsel huzurunuzu önemseyin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermeden önce en ince ayrıntısına kadar düşünmek istiyorsunuz. Vereceğiniz karar geleceğinizi şekillendirme de büyük önem taşıyor. Partnerinizin uzakta yaşıyorsa eğer onu özlediğinizi fark edebilirsiniz. Birbirinizi görmek ilişkinize iyi gelebilir. Kendinize bakım rutinini oluşturmak istiyorsunuz. Yeni bakım malzemeleri satın almak için internetten faydalanabilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kenara çekip bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Toplumdaki yeriniz, ailenize ve sevdiklerinize karşı duruşunuzla ilgili detayları görmek sizi daha iyisini yapmaya itebilir. İşinizi, yetilerinizi ve düşüncelerinizi konuşturabileceğiniz, bunun zeminini hazırlayacağınız bir gündesiniz; imkanları kullanın.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantık yönünüzün ortak paydaya geldiğini görebilirsiniz. Bu hal sizi daha keyifli yaparken ayrıca sanatsal, edebi ya da mesleki konularda başarı getirebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni seven, iyiliğini isteyen insanların kalbini kırmamaya dikkat etmen lazım. Onlar senin mutlu olman için uğraşırken anlık çıkışlarınla onların kalbini kırabilirsin. Ne istediğini açıkça söylemek senin için iyi olabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi özellikle duygusal açıdan yüklü bir dönemdesiniz. Sezgilerinizle temasa geçmek için kritik bir konumdasınız. Bugün, daha fazla özgüvenle yeni bir sayfa açabilmeniz için yarım kalmış işleri halletmenin yollarını düşünün. Ruhsal düzeyde toparlanmak için sessizlik ve yalnızlığa daha fazla ihtiyacınız var ve bunu yapmak için her fırsatı değerlendirmelisiniz. Bunun kendinizi yeniden keşfetmeniz için sihirli bir zaman olduğunu ve artık kendiniz için ne istediğinizi önceleyebileceğinizi unutmayın. Sizi kişisel mutluluk ve başarıdan alıkoyan tutumlardan kurtulmanın yollarını düşünün.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenen bir mizacınız var. Temkinli davranın.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjik, atak, konuşkan olabilirsiniz. Partner veya sağlık konularında sorumluluk alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

13 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 56" R
Ay
Boğa
16° 00' 15" R
Merkür
Koç
21° 47' 46"
Venüs
Boğa
10° 29' 42"
Mars
Koç
05° 39' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 50"
Satürn
Balık
17° 13' 18"
Uranüs
Boğa
22° 47' 27"
Neptün
Balık
29° 07' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 07"
Lilith
Başak
24° 11' 33"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>