Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinle Baş Başa Kalmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün aşk ve güzellik bölümünde işler senin için iyi gitmeli. Sosyal ortamlarda yaratıcı projeler izleyin. Başkalarıyla ne kadar çok zaman geçirirseniz, Güneşin battığı zaman da o kadar tatmin olmuş olursunuz. Başkalarının enerjisiyle beslenirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla ne kadar çok zaman geçirirseniz, o kadar fazla güvence hissedeceksiniz ve kendinize değer.

Harekete geçmenizi isteyen güçlü ve itici bir güç var. Birinin amaçlarınıza aykırı çalışıyor olabileceğini ve seni yanlış yola sürüklediğini keşfedeceksiniz. İnsanların sizi yenmesine izin vermeyin. Fikrinizi başkalarının yaptığı kadar ifade etme hakkınız da var. Herhangi bir durumun ortaya çıkarırken aklınızın gücünü kullanın. Özgürlük bir ruh halidir. Sizi dans ettirecek bir şey yapın.

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Bazı açılardan, hayalleriyle pek teması olmayan, kayıp bir ruh gibi hissediyor olabilirsin. Her ne kadar enerjik ve içten hissediyor olsan da, aynı zamanda enerjinin yanlış yere yönelmiş olduğunu düşünebilirsin. Yapman gereken kendine rehberlik etmek. Kendine liderlik et. İnsanları bırak; kendi yolunu izle! Ne kadar inisiyatif alırsan o kadar mutlu olursun.Başarıya doğru giden yolda bir sonraki adımınız hazmetmekte zorlanacağınız büyüklükte bir lokma olabilir. Belki de bu adım, yanında huzursuz hissettiğiniz biriyle baş etmenizi gerektirebilir. İstediğinizi elde etmek için olmadığınız biri gibi davranmak zorunda kalacağınızı biliyorsunuz. Derinlerdeki hassasiyetiniz, bu ikilemin aşırı derecede farkında ve bu yüzden tüm bu süreçle ilgili aşırı duygusal hissedeceksiniz ki bu da sizi tüm planı uygulamaktan alıkoyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz pazarlık yapmanız gerekebilir. Çözülmesi gereken zorlu bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Siz ve başka bir grup arasında oldukça farklı hedefler olabilir. Biraz iletişim, dürüstlük ve güven ile, çok yakında kolaylıkla işbirliği yapabilirsiniz. Şimdi ihtiyaçlarınızın bir listesini yapma ve bunları açık ve arkadaşça bir şekilde iletme zamanı.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçirebilir, dostlarınızla bir araya gelebilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Yalnızca iletişim sorunları yaşamaya karşı dikkat.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli fırsatlar bugün karşına gelebilir. Acele edip, hatalı kararlar vermemelisin. Arkadaşlarınla gerçekleştireceğin uzun süren telefon görüşmelerinde bilmediğin konular hakkında haberler alabilirsin. Günün geri kalanında, kendinle baş başa kalmak isteyeceksin. Kendini gereksiz bir stres altında hissedebilirsin.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aileniz ve kariyeriniz ile ilgili konularda ikilem içinde kalabilir ve duygularınızı yönetmeye çalışırken biraz yorulabilirsiniz. Hedeflerinize giden yolda önceliğiniz kendiniz olmalı, kendinize değer verin.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular açısından oldukça güzel olabilir. Ancak sizi bağlayan sorumluluklar da var.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde işinizle alakalı olarak bir takım aksaklıklar başınıza gelmiş olsa da bugün taşlar yerine oturabilir. Aşk ilişkilerinizde şans ön planda.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünlüğünüzü daha derinden hissedebilirsiniz. Bu hissi yüzeye çıkaran şey kısıtlandığınızı hissetmenizdir. Bu birya da ilişki kaynaklı olabilir. Hayattaki başarınız için tek bir konuya odaklanmak yerine yavaş ve geniş bir ilerleme hedeflemeniz daha doğru olacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş potansiyeliniz mükemmel ilerliyor. Üstlerinizin size vereceği destekleri kullanma konusunda, mantıklı hareket etmeyi yeğleyeceğiniz bir gün. Güneş tutulmasından olumlu etkiler alıyorsunuz. Fikirlerinizi ortaya koymalısınız.

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın ve enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelin.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin için gerekli yatırımlara yönelik çalışmalar içinde olmalısınız. Başarınızı körükleyecek formülleri buluyorsunuz. Satın alma duygunuzun çok yoğun olduğu bugün, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Abartıdan uzak durmaya bakın.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 20" R
Ay
Akrep
27° 14' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 23"
Mars
Balık
26° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 10' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 21"
Lilith
Başak
22° 50' 41"
True Node
Koç
15° 34' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>