Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Herkesi Anlayamadığın Bir Güne Uyanmış Olabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Son zamanlarda ilişkilerinizde yaşadığınız küçük mücadelelerin gündemde olduğu ciddi bir gün sizi bekliyor. Sevgiye ve güvenliğe olan ihtiyacınız, sizi bazen sahte anlaşmalar yapmaya veya başkaları tarafından daha kabul edilebilir davranışlar sergilemeye zorluyor. Kıskançlık bazen sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bu yoğun duygudan uzak durmanız gereken bir gün.

Bugün fikirlerinizi bir gruba iletmek için istekli olabilirsiniz. Muhtemelen paylaşmak istediğiniz bazı ilginç planlarınız veya stratejileriniz var. Bazen uzmanlığınıza güvenmiyorsunuz ve fazla utangaç da olabilirsiniz. Ama şimdi daha cesur olmaya çalışmalısınız. Meslektaşlarınızla yeni planınız hakkında konuşun. Patronunuza veya yöneticinize bazı heyecan verici fikirlerden bahsedin. Eğer konuşursanız, çabalarınız işe yarayabilir!

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Kavga etme modunda değilsin. Eğer biri sana olur da meydan okursa, bu kişiyi karşına alıp konuş. Muhtemelen hiç silahlanmana gerek kalmadan savaşı kazanacaksın. Açık dövüş yerine, duyarlı bir muhakemeyi tercih et. Karşı tarafın fikirlerini dinle ve hamleni ona göre yap. Bu ölümüne bir çekişme değil. Sadece arkadaşlar arasında bir konuşma.Fazlasıyla temizleme ve toparlama işleriyle meşgul oldun. Bu projen birkaç yıl sürdüğüne göre, oldukça detaylı ve titizlik gerektiren biryaptın demektir. Sonunda, "karma"nla ilgili işleri yoluna koyuyor gibisin. Bu açıdan da bugün büyük bir gün olacak. Ayrıca geçmişin geçmişte kaldığını anlayarak çocukluğunun bir kısmını ardında bırakabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

13 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, öğlene kadar boşlukta kalıyor. 11:45 olduğunda Ay, İkizler burcuna geçiyor. Yolunda gitmeyen işleriniz bu saat sonrasında sonuçlanabilir. Kariyer hayatınızda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Görüşmeleriniz, toplantılarınız vakit alabilir. Gelecekle ilgili planlarınız için hala kararsız olabilirsiniz. Başkalarının fikri yerine siz ne istiyorsunuz buna odaklanmalısınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları anlamakta zorlanacağın bir gündesin. Herkesin egosu senin sınırlarını zorlayabilir ve fevri davranışlarda bulunmana sebep olabilir. Çalışma hızında azalma olduğunu fark edeceksin. Daha verimli sonuçlar almak için, zaman yönetimiyle ilgili profesyonel bir yardım almak isteyebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşin ve ailen arasındaki sorunlara son verecek konuşmalar yapabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Başak burcuysan, aile bireyleriyle bir araya gelmek için planlamalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde yaşayacağın tesadüfi bir karşılaşma keyfini yerine getirecek.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili beklentilerinizde bazı aksamalar olabilir. Alacaklarınızı almak ya da ödemelerinizi yapmak adına aslında doğru bir gün içindesiniz. Size verilen sözlerin gerçekleşmemesi durumunda açıkça konuşmalısınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev işleri ile ilgilenmek ya da ofis-ev tadilatlarınızı gerçekleştirmek için de uygun bir gün. Bu süreçte iyileştirmelerle beraber yoğun bir huzura geçiş yapabileceksiniz

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir davete katılmanız gerekebilir. Kendinizi bu konuda hiç sıkmayın çünkü gecenin yıldızı olacaksınız. Başta çekingen davransanız da ilerleyen saatlerde sizi olumlu yönde etkileyecek görüşmeler yapacaksınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim partnerle ilişkilerinizde zorlanmalarla karşılaşmanıza neden olur. Bir türlü işin gerçek yüzünü görememekten şikayetçi olursunuz. Aslında bu gerçekliği görmek istemeyen kişi kendinizden başkası değildir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şu an Zodyak'ın maddi anlamda en şansı burçlarından birisiniz. Sadece şanslı değil, maddi güç kazanmak konusunda oldukça da ısrarcısınız. Sizinle aynı işi yapıp daha fazla hak eden kimseye tahammülünüz yok. Kendinizi maddi anlamda başarmak zorunda hissediyorsunuz. Tüm hırslarınıza rağmen dışarıdan bakan kimse içinizdeki fırtınaları göremiyor.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; aynı görüşü paylaştığın arkadaş gruplarından ikili ilişkilerinle ve yaşamsal kararlarınla ilgili fikirler alabilir, düşüncelerini tekrar gözden geçirmen gerektiğini fark edebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde ise bulunduğun ortamda iletişim trafiği hızlanabilir, kariyerine kafa yorabilirsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>