Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yol Haritan Oluşuyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün biraz eğlenmek için harika bir gün. Günün enerjisi, aileniz ve arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Eğer yapabilirseniz, bugünü ev işleriyle uğraşarak ya da herhangi bir şekilde çalışmarak mahvetmeyin. Kendinize biraz mola verin. Sevdiklerinizle güzel bir öğle yemeği yiyebilir ya da özel bir gezi için hayvanat bahçesine, müzeye veya spor etkinliğine gidebilirsiniz. Eğlenceli etkinliklerde kendinizi şımartmak size oldukça iyi gelecek.

Kendinizi idari bir rol üstlenirken bulabilirsin. İş yerinde, çalışanlar ekibinden sorumlu olabilirsiniz. Belki de önemli bir projenin yürütülmesine yardımcı olacaksınız. Ya da işe alım pozisyonunda çalışabilirsiniz. Birlikte mükemmel bir takım olmak için neyin gerekli olduğunu düşüneceksiniz. Evde, aile üyeleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çocuklarınız asi bir şekilde davranıyor olabilir, bu yüzden sorumluluğu almaya çalışın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Bugün eril enerjiyle çevreleneceksin. Baban veya erkek kardeşinle vakit geçirebilirsin. Erkek arkadaşlarınla takılabilirsin. Bir erkeğin perspektifinden bir sohbet gerçekleştirmek hoşuna gidecek. Ya da basketbol, futbol oynayarak, bisiklet sürerek vakit geçirebilirsin. Hayatındaki pozitif erkeklerin modunu yükseltmesine izin ver.Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, uzun zamandır ulaşmaya çalıştığınız bir hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tuhaftır ki, aileniz, arkadaşlarınız ve partneriniz bile sizin için beklediğiniz kadar sevinçli görünmeyebilir. Muhtemelen son zamanlarda zor bir dönemden geçiyorlar ve sizin başarınız da onlara bunu hatırlattı. Onlara biraz zaman tanıyın, kendilerini toparladıktan sonra sizi tebrik edeceklerdir. En nihayetinde onlar da insan.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Aile ve çocuklarla ilgili gündemleriniz olabilir. Çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili sorumluluklar, fedakarlıklar, medikal destekler öne çıkan konu başlıkları arasında. Bazıları için ise aşk hayatında gizli durumlar açığa çıkabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşından aldığın cesaret ile birlikte hayallerindeki işi yapmak için yola koyulabilirsin. Bu konuda ailende sana beklediğin maddi desteği sağlayacak. Yeni boşanmış bir Başak burcuysan, eski eşin barışmaya yönelik adımlar atabilir. Kendine daha fazla zaman ayırmak istediğin bu günlerde kişisel gelişimine öncelik tanıyabilirsin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha duygu ve mantık arasında kalacağınız olaylar söz konusu olabilir. Beklentileriniz gerçekleşmiyor gibi gelse de vazgeçmiyorsunuz. Özeleştiri yaparak hatanın ya da eksikliğin ne olduğunu bulabilirsiniz. Beklenti içine girmemek ve bu kararı bugün almak size iyi gelebilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı uzun süreçli fakat bitince sizi rahatlatacak konulara verebilirsiniz. Problemlerinizi çözmek için sizde var olan sabırınız yeterli olacaktır.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal veya romantik bir risk almadan önce daha fazla paranız olana kadar beklemelisiniz. Her şeyinizi güvence altına aldığınızdan emin olmalısınız. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberler gelecek. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte daha eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak, ufak planlamalar yapın. Bugün işinize geç kalmamaya özen gösterin. Diyet programınıza ve egzersizlerinize adapte olmaya çalışın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, uzun zamandır yakın dostunuz olan birinden hoşlanmaya başlamanız olabilir. Ona karşı hislerinizi ilk fark ettiğinizde suçluluk duyabilir ve bu hisler yüzünden arkadaşlığınızı mahvedeceğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu suçluluk duygusu bile, ona karşı olan hislerinizi değiştirmeyecek. İş yerinde endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 44" R
Ay
Akrep
27° 19' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 54"
Mars
Balık
26° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 10' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 22"
Lilith
Başak
22° 50' 44"
True Node
Koç
15° 34' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>