Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün biraz sakinleşmek, bir kitap alıp yatağınıza gömülme vakti. Bir şeyleri ne kadar zorlarsanız, karşılaşacağınız direnişin de o kadar fazla olduğunu görebilirsiniz. Sevgi ve romantizm ile ilgili her şey inatçı bir hal alabilir ve birlikte olduğunuz kişi şu anki pozisyonundan memnun olabilir. Özgürlük ve bağlılık bugünün gündem konuları.

Kendinizi, düşmanca davranmaya meyilli insanlardan veya durumlardan korumak için bugün belirli şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kişisel olarak almamaya çalışın. Bugün belirli bir konuyla ilgili duygusal ve şevkli olmak size yardımcı olmayacaktır ve sadece diğer şeyleri zorlaştırmaya yarayacaktır. Bugünyerinde güçlü bir itki var, bu da insanları hedeflerine doğru aceleyle ilerletiyor.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Bugün evini misafirlere açabilirsin. Aile üyelerinden birinin ya da yakın bir dostunun özel bir gününün kutlaması olabilir mesela. Bunun üzerine organizasyonlar yapabilirsin. Ortamı ya da yiyecek içecekleri ayarlayabilirsin. Organizasyonlar yapmaktan hoşlanıyorsun ve etkinliğin güzel ve keyifli olmasını önemsiyorsun. Parti şimdi de olsa önümüzdeki haftalarda da olsa, tam bir kutlama modunda olacaksın!Bugün karşınızda size fikirleriyle ateş açan bir birlik varmış gibi hissedebilirsiniz. Ne deseniz tam aksini ileri süren biri çıkıyor. Sağ gösterip sol vurarak saldırıyı savuşturabilseniz bile düşman yine çabucak en hassas noktanızdan vurabilir. Bu laf yetiştirme yarışı başta eğlenceli görünebilir, ancak kurşun geçirmez yeleğinizi giymeyi unutmayın. Aksi takdirde sizi yaralayacak bir söz işitebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir görmediğin arkadaşlarınla vakit geçirme şansın var. Geçmiş günler hakkında sohbet edip güzel zamanları hatırlamak sana iyi gelecek. Daha sonrası için arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gücü elinde bulundurduğunuzu hissettiğiniz ve aklınızdan geçenleri söyleme şansına sahip olacağınız bir gün olacak. Ağzınızdan çıkan her kelimenin evrendeki gücünü fark edeceksiniz. Kontrolün tamamen sizin evinizde olması hayatınızı yönetme anlamında atacağınız adımlarda belirleyici rol üstelenecek, amaç ve hedeflerini gerçekleştirmek için doğru anın geldiğini hissedeceksiniz. İkili ilişkilerde partneriniz ve onun ailesiyle sorunlar yaşayabilirsiniz, problemin daha fazla büyümemesi için atacağınız adımları düşünmeniz sizin için yararlı olacak. Atacağınız cesur adımların etkilerini önümüzdeki günlerde göreceksiniz, kendinizi ve çevrenizi değiştirmek için bugün elinize geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanın hızla aktığı bugünlerde kendini ne kadar ihmal ettiğinin farkını varıyorsun. Eğer çalışmayan bir Başak burcuysan, günün tamamını kendine ayırmak isteyeceksin. Kısa bir süre önce borç verdiğin arkadaşın, gün içerisinde borcunu geri ödeyebilir. Evinin belli bir odasını baştan aşağıya değiştirmek için harekete geçebilirsin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiye ihtiyacınız var. Sevgisiz ve yarım kaldığınız son anlarda sıcak bir desteğe ihtiyaç duyduğunuzu ifade etmeye çalışacaksınız.Bu durum eski hatalara sizi döndürmesin.Zayıflıklarınıza yenilmeyin.Yeni bir döneme giriyorsunuz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ilerlemek için daha fazla sorumluluk almaya hazır bir gündesiniz. Tanınma arzusu ile üstlerinizle daha fazla iletişimde olmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde daha şanslı koşullar oluşabilir. Gün içinde iletişim yönünde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzluk ve vefasızlık yapan insanlara karşı affedici davranarak kendinizden ödün veriyorsunuz. Kendinizi ihmal ediyor ve bu aralar kötü besleniyorsunuz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, uzun zamandır ulaşmaya çalıştığınız bir hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tuhaftır ki, aileniz, arkadaşlarınız ve partneriniz bile sizin için beklediğiniz kadar sevinçli görünmeyebilir. Muhtemelen son zamanlarda zor bir dönemden geçiyorlar ve sizin başarınız da onlara bunu hatırlattı. Onlara biraz zaman tanıyın, kendilerini toparladıktan sonra sizi tebrik edeceklerdir. En nihayetinde onlar da insan.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde kimin büyük bir karar verme yetkisine sahip olduğuna karar vermek, istediğiniz kadar kolay olmayabilir. İki tarafından da onayladığı net bir cevap yoksa ve olaya duygusal yaklaşmakta ısrar ederseniz, durumu daha da kötüleştirebilirsiniz. Eğer bu ilişkiye gerçekten değer veriyorsanız, karşılıklı ve dürüst olarak bazı şeylerden vazgeçmeniz gerekecek. Böylesi bir duygusal kaos içerisinde bazı görev ve sorumluluklarınızı aksatabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, bugün felsefi yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi, zincirleme başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili bazı sözleşmeler gündeme gelebilir, bir karar alabilir ya da imza atabilirsiniz. Ancak yöneticiniz Merkür retroya hazırlandığından, her şeyi iki kere okumanızda ve düşünmenizde fayda var.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, uzun zamandır yakın dostunuz olan birinden hoşlanmaya başlamanız olabilir. Ona karşı hislerinizi ilk fark ettiğinizde suçluluk duyabilir ve bu hisler yüzünden arkadaşlığınızı mahvedeceğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu suçluluk duygusu bile, ona karşı olan hislerinizi değiştirmeyecek. İş yerinde endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 35" R
Ay
Akrep
18° 44' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
24° 41' 03"
Mars
Balık
25° 46' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 59"
Satürn
Balık
16° 06' 36"
Uranüs
Boğa
22° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 60"
Lilith
Başak
22° 46' 09"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>