Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatlerinde yaşadığınız olay, sizin olası bir ilişkiye ne kadar hazır olduğunuzu gösterdi. Onunla bu akşam tanışmak isteyeceksiniz ve hafta sonu bir eğlence yerinde birlikte görüleceksiniz.

Yolunda giden işinizi daha da yoluna koyma niyetiniz biraz risk taşıyor. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. Bugünlerde, size teklifleri olan birisiyle tanıştırılacaksınız.

Size söz verildiği halde, almanız gereken parayı alamıyorsunuz. Bu parayı koymayı düşündüğünüz yerinse beklemeye niyeti yok. Bu gecikme sizi yeni arayışlara yöneltecek.

Seçtiğiniz bir kişiyi veya nesneyi müthiş bir şekilde her şeyden ayrıştırıp ona mükemmel payesi veriyorsunuz. Sonradan ruhsal bir yıkıma yol açabilecek bu davranışınızın altındaki nedenleri araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında çok özel bulduğunuz biriyle bütünleşmiş gibi bir ilişki yaşıyorsunuz. Bu ilişkiye, ilişkinin bitmesi halinde yok olmasını kabullenemeyeceğiniz anlamlar yüklüyorsunuz. Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:40 itibariyle Ay-Venüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Çarşamba gününe böyle bir etki altında adım atıyoruz. Bu enerji, aşırıya kaçmadan hem arkadaşça paylaşımlarda bulunmanızı hem de parasal konularda tarafsız bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz anlamında gayet olumludur. Saat 15:23 Ay-Mars görünüm etkisinde, çalışma hayatımız ve ailevi konularda özgürlüğümüzü kısıtlayıcı, zorlayıcı hiçbir şeye tahammül göstermeyiz. Kendimizi savunmaya, doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye çalışırız.  Ancak içinde bulunduğumuz şartlar bizi bir şeylere katlanmaya mecbur edebilir. Saat 18:31-15 Eylül saat 05:23 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. İçinden çıkamadığınız bir durumla karşılaştığınızda meseleleri bir daha gözden geçirelim. Özellikle ilişki konularında hassasiyet nedeniyle kafamız karışıksa, tekrar bir bakmak yararlı olur. Nice Bayramlara mutlulukla erişmemiz dileğimle,

14 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinç altınız yoğun çalışıyor. Beyninizde düşünceler sürekli yer değiştirirken, çevrenize hiçbir şekilde bunları yansıtmıyorsunuz. Kariyerinizi, maddi destekle güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, bu iki seçenek arasında bocalıyorsunuz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşmalı, yapıcı eleştirileri olabilecek kişilerlebirliği içerisinde hareket etmelisiniz. Bu sayede farklı fırsatlar yüzünü gösterebilir. İletişiminizi kuvvetlendirmek, sosyalleşmek ve gençlerle bağlar kurmak için güzel günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda belirsizlik yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok misafir ağırlama ve sevdiklerinize hizmet etme gibi etkiler devrede olacak. İşlerinizi istediğiniz gibi toparlayabilirsiniz. Aile büyüklerinizle konuşmalarınız sizi geriyor ve sinirlendiriyor.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlamayıp ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir süreçtesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde enerji düşecektir. Ancak sizin için maneviyatın yükseleceği hoş saatler başlayacaktır. Başkalarına yardım fikri bu akşamın temasını oluşturacaktır.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>