Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İkili İlişkileriniz Güçleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz daha dengeli davranmaya başlıyorsunuz. İlişkinize uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Kendinizi net olarak ifade etmeye çalışın.

Beklentileriniz değişiklik göstermeye başlayacak. İşinize verecek olduğunuz önemi net olarak belli etmeye çalışmalısınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelme şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Kilonuz, saçlarınız, giyim tarzınız ve hatta bazı hareketlerinizi değiştirmek zor gibi görünse de basit ve yeni alışkanlıklar bunu kolaylaştırabilir. En son ne zaman kendinizi eleştirmediğiniz bir duruşta olduğunuzu düşünün ve o zamanları şimdiki zamana uyarlamaya çalışın.

14 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz. İletişimde açık olmak ve hislerinizi paylaşmak önemlidir. Ayrıca tek başınıza vakit geçirerek içsel huzuru bulabilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz güçleniyor. Çalıştığınız kurumda daha rahat ve mutlu olacağınız günler sizi bekliyor. Evde oturmak yerine yeni aktivitelere yönelmek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınıza bu konuda hakkında fikirlerini danışabilirsiniz. Çocuğu olan Başak burcuysanız, çocuğunuzun telefon kullanımını kısıtlamak isteyeceksiniz. Çocuğunuzun zekasını geliştirmeye yönelik aktiviteler hazırlıyorsunuz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın mutluluğu ve kendini garantide hissetmesi için buna hizmet etmeyen her şeyi geride bırakabilmesi gerekebilir. Bunu yaparken bencil olduğunuzu düşünerek kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Tam o aşamada, kötü hissettiren başka durumların olmaması için bunu işinizde, hayatınızda uygulamak zorunda olduğunu hatırlayın.

14 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Bunun için sorumluluklar almanız gerekebilir. Eşinizle ilgili konularda tepkisel olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Sorumlu olduğunuz konular mücadele gerektirebilir. Eğitimle ilgili işler sekteye uğrayabilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızı eyleme dönüştürürken yakınlarınızın destek olduğunu göreceksiniz. Destek aldığınızı görmek, doğru yolda hissetmek size iyi gelecek.

14 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip oldukların için sık sık şükretmek elindekilerinin kıymetini bilmeni ve onları korumak için elinden geleni yapmanı sağlayacak. Mevcut durumunun daha da iyiye gitmesi için şu anki halinin iyi olduğunu kabul etmen lazım.

14 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, enerjik ve hareketli bir gün olabilir. Kendinizi daha cesur hissedebilir, liderlik yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. İçinizdeki yaratıcı güçler bugün ortaya çıkabilir ve yeni projeler veya sanatsal çalışmalar için ilham alabilirsiniz. Nitekim, biraz sabırsızlık veya hırsla başa çıkmak önemli olabilir. Aceleci kararlar vermek veya başkalarını kontrol etmeye çalışmak yerine, işbirliği yapmaya ve başkalarının fikirlerine değer vermek için zaman ayırmak daha faydalı olabilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve enerjinizi dengelemek için biraz zaman ayırmak da önemlidir. Egzersiz, meditasyon veya hobilerinize zaman ayırmak sizi rahatlatabilir ve zihinsel olarak yenilenmenizi sağlayabilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size değersiz görünen bazı şeyler başkaları için önemli olabilir. Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para konusunda biraz sorumsuz davranıyorsun, çok dikkatli olmalısın. İyikararları vermelisin ve senin kadar şanslı olmayanlara da kazandıklarından paylaşmalısın. Aslanda işler yoluna giriyor, seni zorlayan bir durum da sona eriyor. Seyahate çıkmak istiyorsan tam zamanı, iyi yolculuklar.

14 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

14 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 19" R
Ay
Oğlak
04° 57' 56"
Merkür
Koç
16° 24' 36"
Venüs
Koç
29° 08' 05"
Mars
Balık
28° 33' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 16"
Satürn
Balık
16° 26' 27"
Uranüs
Boğa
22° 15' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 23"
Lilith
Başak
23° 10' 11"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>