Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Akılcısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün fantezilerinize ve romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Sevdiğiniz biriyle bulutların üstüne çıkın ve hayatın sunabilecekleriyle kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bugün, bir süreliğine gerçeklikten uzaklaşmak ve hayatın diğer yönlerini keşfetmek için harika bir gün. Bırakın, hayal gücünüz sizi ele geçirsin. Endişeleri bir kenara bırakın.

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Bugün havaya biraz gerginlik hakim olacak. Hayatının gidişatıyla ilgili daha önemli ve aktif bir rol üstlenmek üzere elinden geleni yapıyorsun. Ama ellerindeki güçlerinden vazgeçmeyecek insanlara da rastlayabilirsin. Yine de, geleceğe güvenebilirsin. Kişiliğin kesinlikle fark yaratacaktır!Son zamanlarda çok güçlü duygular yaşıyorsunuz. Neredeyse büyülenmiş gibisiniz ve derin duygular içerisindesiniz. Ama çevrenizden bir kişi bu duyguları aşmanızda size yardımcı olacak. Korkularınızdan arınacaksınız. Sizi çevreleyen tüm negatifliklerin üstesinden gelebilirseniz tamamen arınmış olacaksınız. Duygusal olmamaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla ilişkilerinizde zıtlaşma ve gerilimi yaratmamak adına şartları zorlamaktan kaçınmalı ve daha esnek davranmalısınız. Sosyal medyada araştırmacı ve meraklı olabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki değişimler arkadaşların tarafından fark edilecek. Çalıştığı işte mutsuz olan bir Başak burcuysan,değişikliği gündeminin en önemli konusu haline gelebilir. Bir karar almadan önce, her zaman olduğu gibi ilk olarak ailene danışacaksın. Atacağın adımlarda akılcı davranman gerektiğinin farkına varacaksın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda radikal kararlar almayı düşündüğünüz bir gün olabilir. Eğitim,gibi alanlarda büyük değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Bugün bu konuları düşünmek için harika bir zaman, gün sonunda çok daha net kararlar verebilirsiniz. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden gelecek iyi niyet neticesinde siz de ona karşı samimi davranabilir ve aşk konularında dengeyi oturtabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz uzun bir süredir bunu duymadığı için onlara verdiğiniz önemi sorguluyor olabilir. Ufak jestlerle kendinizi hatırlatın ve bağlarınızı güçlendirin. Duygu dünyanızda ifade edilmeyi bekleyen şeyler var. Düğümleri çözmek için samimi bir sohbeti kullanabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde ısrarcı ve inatla davranırsanız doğal olarak engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinize odaklanmış bir durumda olduğunuz için yeni bir ilişkiye girmek aklınızın ucundan bile geçmiyor. Hayatınızda daha fazla pozitifliğe ihtiyacınız var. Bugün kafanızı dağıtmak için kısa bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yaşamanız gereken sıradışı olaylar gündem kazanacak. Heyecanlı ve enerjik davranarak, sevdiğiniz kişiyi etkilemek isteyeceksiniz. Bugün onunla canlı bir performans yakalayacaksınız. Geçmişi artık geride bırakmalısınız.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 27' 16" R
Ay
Başak
17° 13' 28"
Merkür
Koç
17° 13' 33"
Venüs
Koç
18° 22' 26"
Mars
Balık
21° 48' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 20"
Satürn
Balık
15° 37' 09"
Uranüs
Boğa
21° 46' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 12"
Lilith
Başak
22° 12' 06"
True Node
Koç
15° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>