Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabırsızsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Başkalarının ne düşündüğünü fazla önemsemeyin. Özgür ruhlu bir hava burcu olarak, kendinize karşı dürüst olmanız önemli. Şu anda, hangi yolu takip edeceğinize karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinin sizi çok fazla etkilemesine izin vermeyin. Örneğin, yeni bir maceraya atılmaktan bahsederken, anneniz bununla ilgili korkularını ifade edebilir. Ama kalbinizin derinliklerinde, sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. O halde, kim tutar sizi!

Aksiyona geçtiğiniz sürece bugün başarı elde edebilirsiniz. İnsanların üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gücünüzün enerji dolu düzensiz patlamalarla hareket edeceğini dek edebilirsiniz, bu yüzden bu durumu kendi yararınıza kullanın. Mantıklı kararlar vermeye çalışın, böylece işler tereyağından kıl çeker gibi hallolacak. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyın.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Yapacağın tek bir yanlış hamlenin hayatın boyunca başını ağrıtabileceğini bilmelisin. Hesaplanmamış ve iyi düşünülmemiş risklerden kaçın. Havaya büyük bir dinamiklik ve güven kokusu hakim; bu enerjiyle yüksek bir yerden atlamaya meyilli olsan da kritik kararlarını iki kez düşünerek uygulamalısın. Paraşütünü hazırda bulundurmayı unutma. Kendine has özelliklerine şükrederek içsel gücünü sürdür; gözü pek ruhunu ise şimdilik çok da sergileme.Bugün başladığınız işleri bitirmek zor olabilir. Aynı anda dört bir yana çekilebilirsiniz. Göksel enerjiler iletişim becerilerinizi artırıp olayların hızlıca gerçekleşmesini sağlıyor. Değişimlere ayak uydurmaya çalışırken yorgun düşebilirsin. Bir mola vermek için elinizden geleni yapın ve bu karmaşadan uzaklaşın. Öğle yemeğini dışarda yiyin ya da zihninizi arındırmak için bir yürüyüşe çıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı, sorumluluklar ve görevler ön planda olabilir. İş görüşmeleri, koşturmaca ve birden fazlave plana koşturmaca içinde olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırsız tavrın yakın çevrenin dikkatini çekiyor, dışarıdan uyarılara maruz kalabilirsin. İş yerinde üzerinde çalıştığın bir proje varsa, mesain bitmeden tamamlamak için var gücünle çalışacaksın. Aile içerisinde sağlık sorunları olan birisi varsa, bununla ilgili bir telefon alabilirsin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda yalnız hareket etme isteğiniz her zaman kabul görmeyecektir. Paylaşmayı ve tüm yükü tek başınıza sırtlanmamayı öğrenmelisiniz. Bu hem kendiniz için hem de diğer insanların gelişimi ve potansiyeli için önem taşıyor.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınız odaklı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi mutlu hissedecek ve partnerinizle romantizmin tadına varacaksınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi toplum içinde iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkarabileceğiniz,yaptığınız kişiler ve ailenizle etkili iletişim kurarak, özel yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, pozitif etkiler almaktasınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok şımarık hissediyorsunuz ve sadece içgüdülerinizi dinleyerek büyük bir belaya girebilirsiniz. Rüzgara karşı dikkatli olun ve sizinle kimin anlaşabildiğini görün.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızdaki karmaşaya ayrıca özen göstermeniz gerekiyor. Size destek olan kişilerle ilişkilere dikkat etmeli, sabırlı davranmalısınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçeniz ile ilgili bazı tutarsızlıklar canınızı sıkabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız kaynaklar varsa, onlarla ilgili bazı düşüncelere dalabilirsiniz. Yine de maddi konulara akşam saatlerine doğru daha olumlu şekilde yaklaşacaksınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günler geçtikçe partneriniz ile birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız gereksiz harcamalardan kaçının. Negatif enerjiye veda etmek, hayatı en iyi şekilde yaşamanıza yardımcı olacaktır. 

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kötü niyetli kişilerin dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Oysa bu tatsız dedikoduların asıl nedeni de sizi birbirinizden ayırmak. Her ikinizde uyanık olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 20" R
Ay
Yay
13° 58' 45"
Merkür
Koç
16° 05' 26"
Venüs
Koç
27° 08' 58"
Mars
Balık
27° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 48"
Satürn
Balık
16° 17' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 10"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 53"
Lilith
Başak
22° 59' 28"
True Node
Koç
15° 29' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>