Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenilik Cesaret İster Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bilgiye olan açlığınız bugün ön planda olabilir. Tam burcunuzun insanı olarak, hayatta hep bir öğrenci gibisiniz. Yeni konular hakkında bilgi edinmeyi ve kendinizi yeni zorluklara daldırmayı seviyorsunuz. Şu anda, kariyerinizle ilgili bir konuya ilgi duyabilirsiniz. Belki fazladan bir eğitim almak için tekrar okula dönmeyi düşünebilirsiniz. Belki de kendi başınıza bir konuyu araştırıyor ve bu konuyla ilgili kitap ya da kayıtları inceliyor olabilirsiniz. Bugün yeni fikirleri tıpkı bir sünger gibi içinize çekin.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Yaratıcı yönelimini etkileyecek beklenmedik şartlar ortaya çıkabilir. Bu durum modern teknolojiyle, bilginin toplanması, paylaşılması ve kullanımıyla ilgili olabilir. Sıra dışı seçimleri düşünürken kendini bulabilirsin;değişimi, mahalle değişimi ya da yaşam tarzını etkileyecek başka şeyler olabilir. Dikkatlice düşün. Bu gece hayatında olan biten bu önemli gelişmeleri paylaşabileceğin biri bul.Bugün beklenmedik bir duygusal gerilim yaşayabilir ve bununla baş etmekte zorlanabilirsiniz. Stresli bir durumda verdiğiniz ilk tepki, fokurdayan bir tencerenin kapağını, yanmamak için, sıkı sıkıya örtmek oluyor. Yüzleşmekten ve birilerini incitmekten kaçınarak barış ortamını ve nazik tavırlarınızı korumaya çalışıyor olabilirsiniz. Fakat bir şeyleri ifade etmek yerine içinizde tutarak kendinize zarar verdiğinizin farkına varın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermemeye dikkat etmelisin. Mantıklı kalmaya çalışmak, olaylar üzerindeki kontrolü kaybetmemek için önemli olacak. Başkalarının söylediklerini ciddiye almamak iyi olacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın arkadaşlarının yaşadığı bir gerilim yüzünden uzlaştırıcı bir pozisyon alan Başak burçları zor durumda kalabilir. Affedici davranarak kendini zor durumda bırakan Başak burçları, sözünü dinletmek için bir hayli dil dökmek zorunda kalacak. Beslenmesine dikkat etmeyen Başak burçları ise sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilir. Kendinizden ödün vermeyin.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hata yapmış olmak bir sonrakini denemen için seni daha fazla motive ediyor. Yeni adımlar atarken kendini, daha cesur hissedeceksin. Yönetici gezegenin Merkür, hava burcunda yavaşlıyor. Kariyerinde farklı bir heyecan arama isteğin tetiklenebilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onların sağlığı için daha titiz davranmak isteyebilirsin.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailesel problemleriniziyerinize yansıttığınızın farkına varıyorsunuz. Bu durumu düzeltmek için hemen harekete geçeceksiniz. Kendinizi nötrleyerekhayatınıza kanalize olacak ve yaşadığınız sıkıntıyı bir nebze de olsa çalışarak unutacaksınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Daha görünür olabilmek için, üstlerinizle iletişiminizi arttırmak isteyebilirsiniz. Koyduğunuz hedeflere yaklaşabilmek için daha fazla sorumluluk almak isteyeceğini zamanlar var. Annenizle ilgili konulara zaman ayırmalısınız. Akşam saatlerinde ilgilendiğiniz konularda sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız teklifler heyecanlandıracak. Şanslı dönem yaklaşıyor. Sevdiğinizi ihmal etmeyin. İş ortamınızda olan bazı olayları şahsi algılamak sizi yorgun düşürebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizden gelen şeylere önem verin, iletişim kurmadığınız kişiler veya harekete geçirmediğiniz her şeyin bir önemi var çünkü iç görünüz kusursuz çalışıyor. Büyük adımlar atmak henüz akıllıca değil, ancak kesinlikle zihinsel olarak aktifsiniz. Enerjinizi sizi içine çeken yaratıcı bir projeye veya aktiviteye vermek, stresi azaltmak için mükemmel bir strateji olabilir. Keyifli bir şekilde rekabetçi ve motive hissediyorsunuz.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Birçok aktivite içinde olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızın sizi sınırlandırması canınızı sıkacaktır.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir, karar alırken ya da imza atarken aceleci olmayın. Detayları her zamankinden daha iyi gözden geçirin. Bugün yöneticiniz Merkür’ün retro hareketine başlamasıyaşamınızı etkileyecek.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kötü niyetli kişilerin dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Oysa bu tatsız dedikoduların asıl nedeni de sizi birbirinizden ayırmak. Her ikinizde uyanık olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 00" R
Ay
Akrep
28° 27' 20"
Merkür
Koç
15° 59' 17"
Venüs
Koç
25° 38' 35"
Mars
Balık
26° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 47"
Satürn
Balık
16° 10' 56"
Uranüs
Boğa
22° 06' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 41"
Lilith
Başak
22° 51' 20"
True Node
Koç
15° 33' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>