Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bazı özel zevklerinize tepkisi var. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Haftanın songünün de bile, haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak kim, nelerden, ne kadar sorumlu bilinçliliği içindesiniz.

Borç isteyen tanıdığınız herkese dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntı yüzünden kendinize kızıyorsunuz.

Neticesini hatalı tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisine bir söz verdiniz, ama tutmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:23 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay ilişkilerde empatinin önemini vurguluyor. Birbirinizi anlamak, dinlemek ve algılamak son derece önemli olacak. Saat 11:27 Güneş-Chiron ilişki meselelerindeki hassasiyetin, incelemede bulunmanın, yanılmamak için aklınız başında hareket etmenin doğru olacağını gösterir. Partnerinizin zayıflıklarının, karakter yapısının, ilişkiye bakış açısının gereğinden fazla iyi niyetli bir şekilde ele alınması nasıl yanlışsa, sürekli her şeyi kurcalamanız, endişe içinde hareket etmeniz, eleştirilerde bulunmanız da yanlıştır. Bu görünüm bekar Başakların uyumlu, hassas ve sevmeyi bilen bir kişiyle evlenmeyi tercih ettiklerini gösterir. Bazı Başaklar böyle bir görünüm sebebiyle,  istedikleri gibi birini bulmalarının mucize olduğunu düşünebilirler. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşumu, ilişkilerde bağımlılık olgusu  bir hayli önemli. Eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Şefkat, ılımlılık bu enerjinin doğasında vardır. Bu da, bizden farklı görüşte olan kişileri kucaklamamızda yardımcı olur. Su misali akacağız diyebilirim. Saat 23:26 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatikliğiniz ve samimiyetiniz birlikteyaptığınız veya vakit geçirdiğiniz kişileri etkilemenizi sağlayabilir, ama verdiğiniz sözleri tutabileceğinizden emin olmalısınız. Yapacağınız kişisel değişiklikler veya güncellemeler iltifatlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. İkili ilişkilerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. Çatışmalara dikkat etmenizde fayda var.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Eleştirilere kapalısınız. Siz de başkalarını eleştirmekten vazgeçmelisiniz. Sağlık durumunuzu çok fazla ihmal ediyorsunuz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konular hakkında konuşmak, planlamak ve uygulamaya koymak adına önemli ve güçlü bir etkidir. Saatlerce süren tartışma ve konuşmalara sebep olabilir, fakat tartışmalar kavgaya dönüşmez. Ortaklıklar yapma, eşimizin veya ortağımızın parasından faydalanma da Jüpiter gezegeninin getirilerindendir.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve istediğiniz gibi olacak. Böylece çalışmalarınızı daha bir hevesle yapacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Hanım arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay ilişkiler evinizde ilerliyor ve bu konuda şanslı gözüküyorsunuz.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilirsiniz. Hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunun vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 55' 57" R
Ay
Başak
10° 55' 03"
Merkür
Koç
17° 28' 28"
Venüs
Koç
17° 42' 52"
Mars
Balık
21° 23' 43"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 60"
Satürn
Balık
15° 33' 60"
Uranüs
Boğa
21° 44' 34"
Neptün
Balık
28° 33' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 20"
Lilith
Başak
22° 08' 32"
True Node
Koç
15° 36' 47"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>