Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İş Hayatınız Hareketleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak ifade etmeye çalışın. Karmaşık adımlar atmak, her şeyin daha da zora girmesine neden olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Üstesinden gelmekte zorlanabileceğiniz sorumluluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha zorlayıcı olmaya başlayacak.

Finansal olarak herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşacak olursanız çözümlemeye odaklanın. Her şeyin çözüme kavuşma ihtimali var. Bundan yararlanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkes için istediklerinizi kendiniz için isteyip yapma zamanındasınız. Bir şeylerin yenilenmesi ve değişmesine olan ihtiyacınıza kulak verin. Artık önünüz açıldı, aklınızdakiler aklınızda kalmasın.

15 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün size özel bir gün olabilir ve kendinizi kutlamak için keyifli etkinlikler yapabilirsiniz. Ayrıca, geleceğe dair hedeflerinizi gözden geçirmek ve yeni hedefler belirlemek için iyi bir zaman olabilir.

15 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay’a ev sahipliği yapıyorsunuz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yollara girmek isteyebilirsiniz. Merak ettiğiniz ve kafanızı kurcalayan soruların cevaplarını tek tek alıyorsunuz. Ticaretle uğraşan Başak burcuysanız, yurtdışı bağlantılarınız artabilir. Bu bağlantılarhayatınız için büyük önem arz ediyor.

15 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle vakit geçirmenin, yalnız kalmanın insanı besleyen bir tarafı olduğunu biliyorsunuz. Bunun bir diğer katkısı olarak yanlış ilişkilerden kaçabildiğinizin farkında olmak, attığınız adımlardan şüphe duymanızı engelleyecektir. Artık sizin için her şeyin net ve gerçek olmasına, duyguların mayın tarlasına değil çiçek bahçesine dönüşmesine olanak tanımalısınız.

15 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi temiz başlangıçlara hazırlayabilirsiniz. Yapmak istediklerinizi düşünebilir, onları hayatınızda yaşamak için uygun adımları başlatabilirsiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bütün işlerinin yolunda gitmesi seni sevindirecek. Yanındaki insanların yapıcı havası seni olumlu etkileyecek. Onların sayesinde uzun süredir ertelediğin işlere dönüp tekrar bakabilirsin. Yarım kalan işlerini tamamlamak için uygun vakti bulabilirsin.

15 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sakinliğin ve düşünerek hareket etmenin önemli olduğu bir gün. İçinizdeki huzur ve dengeyi koruyarak, kararlarınızı daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Aceleci davranmak yerine, her adımınızı dikkatlice planlayın ve analiz edin. İçgüdülerinizi dinlemekle birlikte, mantığınızı da kullanmayı unutmayın. Şimdi, karşılaştığınız herhangi bir zorlukla mücadele ederken önceden düşünmek ve alternatif çözümler üretmek için zaman ayırın. Dikkatinizi dağıtan faktörleri bertaraf ederek odaklanmanızı sağlayın. İçsel sessizliğe yönelerek, kararlarınızı daha doğru bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ve kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve siz hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi istemeden kısıtlıyorsunuz

15 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjik, atak, konuşkan olabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat konularında ani şanslar sizi bulabilir. Hobi, aşk, çocuk konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

15 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>