Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularını Aşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Yasal konular bugün sizin için çok faydalı olacak gibi. Sözleşmeleri, hatta bir düğünü bile tartışıyor olabilirsiniz! Ayırca, hem sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren yeni fikirlerin canlı bir şekilde tartışılması ve bugünün cinsel enerjisi sayesinde, romantizm bugün sizin için yükseklerde. Ancak, bu günlük iletişimin sevgiyi canlı tutmada çok önemli olduğunu unutmayın. Günün tadını çıkarın!

Bugün cüretkar bir finansal hamle yapmaya karar verebilirsiniz. Belki de paranızı yatırım fonlarına veya hisselere yatırmaya hazırsınız. Biraz araştırma yapıyorsanız, belirli bir şirkete yatırım yapmaktan heyecan duyabilirsiniz. Ya da belki kişisel birgirişimi içine para koymayı düşünüyor olabilirsiniz. Paranızın sizin için çalışmaya başlamasının tam zamanıdır. Bu yüzden şansınızı denemekten ve işleri başlatmaktan korkmayın! Ancak, planlarınızı güvenebileceğiniz yakın bir arkadaşınızla tartıştığınızdan emin olun.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

İlham dolu hissedeceğin bir gün. Yeni projeler, fikirler gün boyu aklına gelecek. Yine de bir arkadaşın stresli bir halde yanına geldiğinde bu keyifli halden çıkabileceksin. Yardım edebiliyorsan et ama o kişinin duruma karşı abartılı tepki veriyor olabileceğini de unutma. Başkalarının senden kendi çıkarları için yararlanmasına izin verme. Ne zaman uygunsa o zaman geri çekil.Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız işleri bitirmek zor olabilir. Aynı anda dört bir yana çekilebilirsiniz. Göksel enerjiler iletişim becerilerinizi artırıp olayların hızlıca gerçekleşmesini sağlıyor. Değişimlere ayak uydurmaya çalışırken yorgun düşebilirsin. Bir mola vermek için elinizden geleni yapın ve bu karmaşadan uzaklaşın. Öğle yemeğini dışarda yiyin ya da zihninizi arındırmak için bir yürüyüşe çıkın.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde yarım kalan işlerinizi halledebilir, birden fazlave program ile daha yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Motivasyonunuz, dış koşullara ve insanların enerjilerine göre değişebilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde aldığın terfi, kıskanılmana, konuşulmana sebep olabilir. Hakkında olumsuz düşüncelere sahip olan insanlarla yüzleşebilirsin. Bugün seni yaralayan duyguları aşmak için güzel bir gün! Duygusal olarak kendini yenilemek isteyeceksin. Arkadaş çevren ile yorgunluğunuzu atacağınız ufak bir program düzenlemek isteyebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceliklerinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlerinizle ilgili kararsızlık yaşadığınızda zamanın boşa geçeceğini unutmayın. Listenizdeki sıralama üzerinde iyi çalışmalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Alternatif planlar çıkabilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla alakalı verimli atılımlar yapacağınız bir süreçtesiniz. Aşkta şanslı olacak, kendinizi aşkla büyüteceksiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle sürekli aynı ortamda bulunmak işleri değiştirebilir. Geçmişte benzer duygular romantizme yol açtıysa, geri adım atıp ilişkinizi analiz etmenin zamanı gelmiştir.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek, beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parayı güç mücadelelerinizde bir silah olarak kullanmaktan kaçınmalısınız. Baskı altına alınırsanız sükunetinizi kaybetmeyin ve sorumsuzca hareketler içine girmeyin. Maddi konularda sorumluluk yüklendiğinizde son derece dikkatli davranmalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandan beri hoşlandığınız biri var ve bugün onunla cesaret dolu bir konuşma gerçekleştireceksiniz. Finansal durumunuz beklentilerinizi karşılamaya başladı. Önemli bir karara varmanız gerekiyor, fakat kafanız çok karışık.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize açıkça ifade edemiyor olmanız, kendinizi baskı altında hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 57"
Ay
Akrep
12° 25' 50"
Merkür
Koç
25° 58' 16"
Venüs
Balık
20° 24' 11"
Mars
Balık
04° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 20"
Satürn
Balık
13° 11' 24"
Uranüs
Boğa
20° 36' 60"
Neptün
Balık
27° 46' 20"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 12"
Lilith
Başak
19° 41' 18"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>