Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok ısrarcı davranıyorsunuz. İlişkiyi bir süre doğal akışına bırakabilirsiniz. Böyle ısrar etmeniz halinde onu kazanamayacaksınız. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor.

Yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz.

Yakında birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davrananları anlamakta zorluk çekiyor, insanların yeniliğe kollarını açması gerektiğini düşünüyorsunuz. Yeni olan her şeye sanki içgüdüsel bir istekle yaklaşıyorsunuz. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, evlilik, beraberlik veortaklıklarının asıl özünü, amacını, niyetini anlamanızı sağlayıcıdır. Burcunuzda gerileyen Merkür size, bunları gözlemlemeniz, anlamanız, farkında olmanız adına uyarıcı görevi yapıyor. Tabii ki görmek isteyenler için. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa, bunların üstünü kapamak, görmezden gelmek, kapılıp gitmek vakti değildir. Sizin de aynı şekilde gayet açık ve net olmanız gerekiyor. Sorunlu ilişkilerde eğer yüksek bağlılık varsa, insan karşısındakini bildiği halde yine de devam ettirir. Bu yararlı mıdır? Üst üste kaç kez,  bir taraf diğerini rencide edici, kırıcı davranmışsa, sizin artık aklınızı başınıza alıp kendi yolunuzu bulmanız gerekiyor. Şüphe ve kaygılar kadar fazla iyi niyetli olmak da yanlıştır. Ayrıca hiçbir sebep yokken ortada, sürekli kuşku duymak, bir şeyleri kurcalamak kendi kendinizi üzmekten başka işe yaramaz. Bunu partneriniz yapıyorsa uyarmalısınız. Siz yapıyorsanız vazgeçmelisiniz. Böyle olmak yerine, bu ilişkide neler gözden kaçırılıyor, neler ters gidiyor bunları anlama vaktiniz. Bu Tutulma beraberliklerin bilinçli şeklide geçmiş tecrübeler, yaşananlar çerçevesinde mutlaka ele alınmasını gerektiren durumlar yaşanmasına neden olabilir. Gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışalım. Ancak sürekli eleştirmekten, kusur bulmaktan, bir neden yokken kaygılanmaktan çekinmek ne kadar doğru ise, gerçekler orada iken, görmezden de gelmeyelim. Merkür burcunuzda gerilerken, şu günlerde mercek altına alalım birçok şeyi. Ancak nihai karar vermeden önce özellikle siz, dikkatlice analiz yapmayı unutmayınız. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Yapacağınız işlere hiç kimseyi karıştırmamaya çalışmalısınız. Konuya daha hakim olabileceksiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatikliğiniz ve samimiyetiniz birlikteyaptığınız veya vakit geçirdiğiniz kişileri etkilemenizi sağlayabilir, ama verdiğiniz sözleri tutabileceğinizden emin olmalısınız. Yapacağınız kişisel değişiklikler veya güncellemeler iltifatlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ay tutulması gerçekleşirken eşinizle ilgili mevzularda sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Uğraştıran durumlar sizi strese sokabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ticari görüşmelerde hızlı kararlar alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Beklediğiniz konular olgunlaşabilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Başakların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar sonlanmayı ya da farklı bir şekilde yolunuza devam etmeyi içerebilir. Yeni bir insanla yeni bir ilişki kararı devreye girebilir.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Katılacağınız davetlerde karşılaşacağınız kişilerden etkilenebilir, dostluk ilişkileri içine girebilirsiniz. Sosyal faaliyetlerinizin artmasıyla birlikte enerjiniz artacak ve yepyeni düşünceler içine gireceksiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 05" R
Ay
Başak
07° 43' 14"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Koç
17° 22' 50"
Mars
Balık
21° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 17"
Satürn
Balık
15° 32' 23"
Uranüs
Boğa
21° 43' 41"
Neptün
Balık
28° 33' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 23"
Lilith
Başak
22° 06' 44"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>