Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Başarı Sizin İçin Tesadüf Değil Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, imkansız gibi görünen bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Gerginliklerin son bulması için biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gerekmekte. Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değerlerinize saygı duyulmadığında, birikmişliğin getirdiği aşırı bir tepki verebilirsiniz. Bu birikimle yaşamak yerine hissettiklerinizi sıcağı sıcağına anlamaya çalışıp önlem almalısınız. Haklarınızı alabileceğiniz, gecikmiş ödemelerin tamamlanacağı bir gün olabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinizle ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir. İç sesinizi dinleyin ve isteklerinizi net bir şekilde gözden geçirin. Sağlığınıza özen göstermeniz önemli olacak.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü bakım günü ilan ediyorsunuz. Uzun zamandır saçınızda yapmak isteğiniz değişikliği yapıyorsunuz. İlişkisi olmayan Başak burcuysanız, sizi heyecanlandıran biriyle tanışabilirsiniz. Yaşananları arkadaşlarınıza anlatmak için sabırsızlanıyorsunuz. İşyerinizdeki yenilikçi tavrınız üstlerinizin gözünden kaçmayacak. Başarı basamaklarını emin adımlarla çıkıyorsunuz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamın cesaret bekleyen yanlarını düşünebilirsiniz. Cesaretin yalnızca bir güç gösterisi ya da bir girişim olmadığını bildiğinizde bunu kullanmak sizin için daha kolay hale gelebilir. Paylaşabilmeyi, bırakabilmeyi, hayatın keyifli nedenlerini bulabilmeyi seçmelisiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı dengede tutmaya bakın. Eşinizle ya da ortağınızla ilgili bir para konusu yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz ve sosyal işler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön planda olabileceği için sanatsal faliyetlerde başarılı olabilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapılması gereken işleri ertelememelisin. İşleri sürekli ileri bir tarihe atmak daha sonra altından kalkamayacağın biryükü yaratabilir. Bu işleri ufak ufak halletmek daha az çalışmayla daha çok şey yapmanı sağlayacak.

16 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi finans veya pratik konularda artan enerji ve aktivite deneyimleyebilirsiniz. Bu geçiş, para kazanmayla veya duygusal düzeyde saygıyla ilgili gelişmekte olan bir konuyu çok iyi canlandırabilir! Kendinizi daha güvenli ve rahat hale getirme hevesinizi artırabilir. Mevcut kaynaklarınızı en üst düzeyde kullanmaya odaklanmak artık size büyük fayda sağlayabilir. Bu etkinin diğer bir yönü de ani veya olağandışı bir arzu, heves veya çekimdir. En iyi sonuçları elde etmek için cesaretten yararlanın ancak dürtüsellikten kaçının. Yönünüzü ve hızınızı ayarlamanız artık daha iyi olabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin, güzel konuşmalarıyla sizi etkilemeye çalışmaları sonucunda, geçici aşklar gündeme gelebilir. Bu konuda deneyimleriniz oldukça bol olacak... Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir dönem içindesiniz. Dikkatli olun.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kazançlarınız, geliriniz veyahayatınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Seyahati eğitim konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Biraz yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız birtoplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 13" R
Ay
Oğlak
22° 37' 37"
Merkür
Koç
16° 49' 19"
Venüs
Boğa
00° 45' 38"
Mars
Balık
29° 34' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 43"
Satürn
Balık
16° 33' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 10"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 52"
Lilith
Başak
23° 18' 58"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>