Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluk Sahibisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Mücadeleci doğanızı aşk hayatınızda da ortaya çıkarın. Bir yangını tekrar alevlendirmek için küçük bir kıvılcımın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızın bu alanında bir dönüşümden geçiyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, tüm seçenekleri göz önünde bulundurun ve yeni bir ilişkiden kendinizi geri çekmeyin. Beklediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Bugün yapılacak işler varken oyun oynama modunda olabilirsiniz. Uzamış bir tatilde olmayı dileyebilirsiniz. Dikkatiniz dağılmış hissedebileceğiniz için, kendinize bir program yapmanız ve gün boyunca yapılması gereken işleri organize etmeniz gerekebilir. Odaklanabildiğiniz kadar odaklanın ve iyi bir ruh hali içinde kalmanıza yardımcı olmak için sık sık mola verin.

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Detaylı ve hızlı düşünme yetilerin ön plana çıkıyor. Bir Başak olarak, karar vermek konusunda sorun yaşadığın için; bu dönemi alman gereken kararları almak konusunda avantajına kullanabilirsin. Eğer burnuna kötü kokular geliyorsa, bütün araştırmalarını yap ve somut verileri topla. Hem finansal hem kişisel alanlarda yargıların aracılığıyla doğru yolu bulacağına inan.Kendinizi biraz ihtiyatlı hissediyorsanız, çok endişelenmeyin. Sizin için bir Başak olarak, bu, zaman zaman çok güvendiğiniz veya bir işe girerken dikkat etmeyi unuttuğunuz bir şey olabilir. Yaptığınız her şeyde biraz dikkatli olmak sizi güvende tutar. Bu ilişkiler ve fiziksel güvenliğiniz ile ilgili. Daha akıllıca seçim yapmanıza yardımcı olacak şeylere biraz daha fazla düşünce ve zaman ayırmayı düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve aşk hayatınızda iyileşme, sağlamlaşma gündeminizde olabilir. Duygularınızı dile getirmekten, sevdiklerinizin için adım atmaktan kaçınmamalı. Hobilerinizle ilgilenmek için güzel bir gün.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının farkında olan bir Başak burcusun. İşlerini tamamlayıp bir an önce arkadaşınla konuşmak isteyeceksin. Akrabalarından birisi başı sıkıştığı için senden yardım isteyebilir. Karar vermekte zorlanabilirsin. Teknolojik cihazlarında çıkabilecek aksaklıklar gün içerisinde canının sıkılmasına neden olabilir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı partnerinize açtığınızda beklemediğiniz olumlu bir tepki ile karşılaşabilirsiniz. Uzun zaman önce söylemek isteyip de vazgeçtiğiniz her konu zaman kaybı olarak düşünüp bu anı bozmayın. Gün sizindir ve doyasıya yaşamalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konular, eşinizi de ilgilendiren durumlar dikkat çekebilir. Olayları çok fazla kontrol edemediğinizi fark edebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünler sizler için ruhsal gelişim ve öğrenim odaklı günler olacak. Duygularınızın ve duygusallığınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı hassasiyetleri dikkate almanız ve dengeleri gözetmeniz gerekebilir. Diyalog kurmak, danışmak ve uzman görüşü almak için uygun bir gün olabilir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizdeki büyük veya küçük sorunlar üzerinde çalışmasını sağlayın. Sorunları sizden başka çözebilecek kimse yok.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecek. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumlu bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Katılığınızı bırakıp esnek olmayı başarmalısınız, aslında bunu yapabilirsiniz. İçinizdeki korkular bu sefer sizi sindirmek yerine harekete geçmenizi sağlayacak. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size yalan söylediğini düşünüyorsunuz. Finansal konular yüzünden kendinizi strese sokmayın ve rahatlamaya çalışın. Bugünü kendinize ayırın ve yapmaktan keyif aldığınız şeyleri gerçekleştirin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 43' 43" R
Ay
Aslan
01° 40' 33"
Merkür
Koç
19° 24' 05"
Venüs
Koç
13° 40' 14"
Mars
Balık
18° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 14"
Satürn
Balık
15° 14' 17"
Uranüs
Boğa
21° 33' 53"
Neptün
Balık
28° 27' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 48"
Lilith
Başak
21° 46' 43"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>