Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Romantik bir durum hakkında karar verirken oldukça ikilemde kalabilirsiniz. Şu anki ilişkinizde nasıl bir yol izleyeceğinizle ilgili kendinize sorular soruyor olabilirsiniz. Olası tüm senaryolarla kendinizi bunaltmayın. Her seferinde bir adım atın. En ufak sözü ve haraketi ne kadar irdelerseniz o kadar kendinizi çılgına çevirirsiniz. Boşa dolanıp durmayın. Sorunlarla yüzleşin.

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Doğruluk anlayışın bugün oldukça güçlü ve acı verici bir durumdan kolay yolla kurtulmaya çalışmak tercih edeceğin bir yol olmayacak gibi duruyor. Çünkü onurun buna izin vermeyecek. Eğer bir şey yapacağına söz verdiysen, sözünü tutman gereken şey her ne kadar zor olsa da, yine de yapacaksın. Aferin sana. Doğruluk bir insanın sahip olabileceği en önemli özelliklerden birisidir.Kendinizi yarışmalar ve gelecek için düşündüğünüz olası hedefler hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Hayal etmek size iyi gelebilir. Çocukken neler düşlerdiniz? Ne olmak isterdiniz? Peki şimdiki hayatınızda o düşlediklerinize yakın bir yerde misiniz? Eğer değilseniz, sizin için bunun bir sakıncası var mı? Biraz ara verin ve üzerinde düşünülmeleri gerekiyorsa eğer, bunları düşünün, işleri olması gerektiği yere geri koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılacak işlerin çok olması seni korkutmasın. Yanındaki insanların desteğiyle her durumun altından kalkmak mümkün olacak. Sevdiğin insanların sürekli yanında olması sana güç vermeye devam edecek.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İhtiyacı olanlara yardım etmekten her zaman mutlusunuz ve bugün bir arkadaşınıza veya aile üyenize duygusal destek sunmaya çağrılıyorsunuz, çünkü Yengeç ayı sevdiklerinizi beslemenizi istiyor. İhtiyacı olan birine pratik tavsiyelerde bulunmak veya sempati duymak söz konusu olduğunda geri adım atmayın, ancak herkesin sınırlarına saygı duymanın hala önemli olduğunu unutmayın. Herkes kendi iç mücadeleleri hakkında açık sözlü olmadığı için, çevrenizdeki pek iyi gitmeyen herkese göz kulak olmanız gerekebilir. Başkalarına ihtiyacınız olduğunda orada olduğunuzu bildirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak istenmeyen diyaloglara girmemeye özen gösterin.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgunluğunu üzerinden atmaya odaklanmışken, artan vaktini de yarım kalanları tamamlayarak değerlendirmek isteyeceksin. Yönetici gezegenin hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Sosyal medya hesaplarının şifresini değiştirmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerde, aklını kurcalayan dedikodulara fırsat vermemek için, konunun muhatabı ile birebirde görüşmek isteyebilirsin.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda kısıtlanmanız verimli çalışmanızı engelliyor olabilir. Şikayetinizi dile getirmeniz sonucu değiştirmiyorsa ya şikayet etmeyi bırakın ya da çalışma arkadaşlarınıza, üstlerinize çözümle birlikte gidin.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla, sevdiklerinizle bir arada olmak da güzel.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Net duruş hayatınıza belirginlik getirecektir.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptıklarınızda ayrıntıları düzenlemeye odaklanırken, daha büyük kariyer hedeflerinize doğru ilerlemenize bir göz atabilirsiniz. Ne kadar iyimser hissederseniz hissedin, gelecek planınız başka bir kişinin işbirliğine dayanıyorsa, hikâyenindiğer tarafı hakkında onlarla görüşmeyi düşünmeniz gerekebilir. Tahminler ve ön yargılarla vakit kaybetmek yerine bir an önce gerçekleri öğrenmek sizin için daha iyi olacaktır.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Mesleğinizi kişisel yeteneklerinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki insanlarla bağ kurma ihtiyacı duyabilir, bir araya gelmek üzere plan yapabilirsiniz. Ancak grup içerisinde bazı gerginlikler, tartışmalar çıkması mümkün. Alınganlıklar söz konusu olabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 09" R
Ay
Başak
18° 12' 27"
Merkür
Koç
17° 11' 20"
Venüs
Koç
18° 28' 36"
Mars
Balık
21° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 29"
Satürn
Balık
15° 37' 39"
Uranüs
Boğa
21° 46' 36"
Neptün
Balık
28° 35' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 30"
Lilith
Başak
22° 12' 39"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>