Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yoğun Bir Gündesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Günün yoğunluğuna karışırsanız iyi yaparsınız. Herhangi bir bilmeceyi çözme ve herhangi bir anlaşmazlığın dibine inme yeteneğine sahipsiniz. Bugün bazı büyük projeleri tamamlamanız muhtemel. Fikirleriniz üzerinde düşünün ve vazgeçmeyin. Muazzam hassasiyetiniz en büyük varlığınız. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Ailenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Eğer bir ebeveynsen çocuklarınla eğlenceli şeyler yapabilirsin. Komedi filmine gidebilirsiniz. Ailenin diğer üyeleriyle yemek organize edebilirsiniz. Ebeveyn değilsen, aileni ziyarete gidebilirsin. Pozitif bir aile enerjisi sana iyi hissettirecektir.Dünyayı algılama biçiminizin yavaşça değiştiği uzun sürecek bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ruhsal durumlar birden hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Fakat ne yazık ki, düşünce alanındaki bu yeni gelişmelerin duygusal huzursuzlukları doğurduğunu fark edeceksiniz. İnatçı ve muhafazakar bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu iç çatışma, eski alışkanlıklarınızın büyük çoğunluğunu ve durumları geleneksel bir bakış açısıyla değerlendirmeyi bırakmanız gerektiğini işaret ediyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi biraz ihtiyatlı hissediyorsanız, çok endişelenmeyin. Sizin için bir Başak olarak, bu, zaman zaman çok güvendiğiniz veya bir işe girerken dikkat etmeyi unuttuğunuz bir şey olabilir. Yaptığınız her şeyde biraz dikkatli olmak sizi güvende tutar. Bu ilişkiler ve fiziksel güvenliğiniz ile ilgili. Daha akıllıca seçim yapmanıza yardımcı olacak şeylere biraz daha fazla düşünce ve zaman ayırmayı düşünün.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerden yana sürpriz gelişmeler olabilir. Bazı kişilerden fedakarlıklar, bazı kişilerden beklenmedik tavırlar görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin dürüstlüğünü gözden geçireceğiniz durumlar olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ufak tefek talihsizliklerle uyanabilirsin. Birtakım tadilat işleri bütün gününü temizliğe ayırmana neden olabilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onların eğitimi için farklı bir yol izlemeye karar verebilirsin. Yakın bir dostunun sana ihtiyaç duyduğunu ama söyleyemediğine şahit olabilirsin.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile gelecekteki işleriniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Herkesin iyi olduğu alanları belirleyerek eşit bir görev dağılımı yapmalısınız. Gözlem gücünüz bugün fazlasıyla işinize yarayacak.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da karşılıklı konular içinde daha hassas davranabilirsiniz. Ancak sizi kurban yerine koyabilecek durumlara karşı da dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylerin oluşumu zaman isteyeceği için sabrınızı en üst potansiyelinde kullanmalısınız. Bekleyin, niyet edin ve ümit edin. İsteklerinizi mutlaka ki çekeceksinizdir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu işte finansal risk alırsanız, yapmak isteyeceğiniz son şey bu risklerin ağır sonuçlarına katlanmak olacaktır. Daha temkinli ilerlemelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla duygusal coşkular yaşayacaksınız. 

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dinlenmeye ve günü sadece zihinsel faaliyetlerle geçirmeye çalışın. Kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Aldığınız ilaçlara da dikkat edin, zira bazı yan etkilerle karşılaşmanız mümkündür. Soğuk havalarda çok dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sevdiğiniz kişi ile birlikte özel bir şeyler yapın. Kariyeriniz harika bir şekilde ilerliyor, fakat finansal açıdan yaptığınız harcamalar konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Sağlıklı beslenmeye başlamak için harika bir zaman.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>