Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önlem Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Günün yoğunluğuna karışırsanız iyi yaparsınız. Herhangi bir bilmeceyi çözme ve herhangi bir anlaşmazlığın dibine inme yeteneğine sahipsiniz. Bugün bazı büyük projeleri tamamlamanız muhtemel. Fikirleriniz üzerinde düşünün ve vazgeçmeyin. Muazzam hassasiyetiniz en büyük varlığınız. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Ailenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Eğer bir ebeveynsen çocuklarınla eğlenceli şeyler yapabilirsin. Komedi filmine gidebilirsiniz. Ailenin diğer üyeleriyle yemek organize edebilirsiniz. Ebeveyn değilsen, aileni ziyarete gidebilirsin. Pozitif bir aile enerjisi sana iyi hissettirecektir.Dünyayı algılama biçiminizin yavaşça değiştiği uzun sürecek bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ruhsal durumlar birden hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Fakat ne yazık ki, düşünce alanındaki bu yeni gelişmelerin duygusal huzursuzlukları doğurduğunu fark edeceksiniz. İnatçı ve muhafazakar bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu iç çatışma, eski alışkanlıklarınızın büyük çoğunluğunu ve durumları geleneksel bir bakış açısıyla değerlendirmeyi bırakmanız gerektiğini işaret ediyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber zaman geçirmek keyfini yerine getirebilir. Birlikte daha çok zaman geçirmek sana daha iyi gelecek. Farklı aktiviteler tercih ederek geçen zamanı daha da eğlenceli hale getirmek senin için iyi olacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içerisinde hayat döngüsünde üstlediğiniz sorumluluklar ve geçmişten gelen konuların enerjisi bugünün gündem maddelerini oluşturacak. Geçmişinizde yüzleşmek ve üzerini kapattığınız sorunlara çözüm üretmek için yeni bir dönemin kapısından içeri adım attığınızı fark edeceksiniz. Fazlasıyla yoğun bir tempo sizleri bekliyor, yeni kararlar vermeden önce durumu derinlemesine değerlendirmelisiniz. İsteklerinizin karşılığını alamamak sizleri yormaya başlayacak, ilerleyeceğiniz yolla ilgili daha hareketli ve aktif olacaksınız. Çevrenizdeki kişilerle etkin bir iletişim içerisinde olacağınız bir güne hazırlıklı olun. Bu iletişim sırasında yaşayacağınız yanlış anlaşılmalar sonraki günlerde kendiliğinden çözülecek.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı anda birçok konuya yoğunlaşman, meşguliyetini artıracak. Yoğun bir günden geçerken hata yapmamaya özen göstereceksin. Harcamalarının artması seni önlem almaya itecek. Çocukları olan bir Başak burcuysan, sağlıkları ile yakından ilgilenmek isteyebilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişiklikler, ruhsal olarak tatmin olmanı sağlayacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık dış dünyaya kendinizi doğru yansıtmanın çok da önemli olmadığını kavrayacaksınız. Bu yüzden çevreniz ile ilişkinize biraz ara verebilir ve kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Bu içe dönüş sizi daha güçlü bir şekilde çevrenize geri kazandıracaktır.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz konusunda hassas olduğunuz bir gündesiniz. Yapmak istediğiniz yolculuklar üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerine daha fazla düşebilir, koruma içgüdüsüyle yaklaşabilirsiniz. Uğraştığınız konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam için arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hissetmeyeceğiniz bugünlerde partneriniz sizden beklediği ilgiyi göremeyebilir. Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi biraz ihtiyatlı hissediyorsanız, çok endişelenmeyin. Sizin için bir Başak olarak, bu, zaman zaman çok güvendiğiniz veya bir işe girerken dikkat etmeyi unuttuğunuz bir şey olabilir. Yaptığınız her şeyde biraz dikkatli olmak sizi güvende tutar. Bu ilişkiler ve fiziksel güvenliğiniz ile ilgili. Daha akıllıca seçim yapmanıza yardımcı olacak şeylere biraz daha fazla düşünce ve zaman ayırmayı düşünün.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenmeye çalışmak, şu anda düşündüğünüzden daha karmaşık olabilir, çünkü size neyin neşe getirdiğine dair fikirlerinizin artık geçersiz olduğunu keşfedebilirsiniz. Zamanla değişmiş olduğunuzdan, eski şeylerde ısrarcı olmak yerine şu an hayatınıza uygun olan yeni hobiler edinmeye çalışın Birlikte anlam ifade eden bir tutkunun peşinden gitmek, ilişkilerinizi güçlendirmek için harika bir fırsat olacağından, başkalarını size katılmaya davet etmekten korkmayın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki insanlarla bir araya geleceğiniz etkinliklere, davetlere katılabilirsiniz. Ancak grup içerisinde bazı gerginlikler, tartışmalar çıkması mümkün. Sosyal çevrenizde yavaş yavaş bir değişim başlıyor.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 48' 16" R
Ay
Başak
09° 22' 07"
Merkür
Koç
17° 32' 18"
Venüs
Koç
17° 33' 09"
Mars
Balık
21° 17' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 12"
Satürn
Balık
15° 33' 13"
Uranüs
Boğa
21° 44' 08"
Neptün
Balık
28° 33' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 52"
Lilith
Başak
22° 07' 40"
True Node
Koç
15° 36' 37"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:11

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>