Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinle Baş Başasın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin insana onu ne kadar çok sevdiğini anlatma ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Onu ne kadar sevdiğini anlatmak için hediyeler verebilir, şiirler yazabilirsin. Çabaların boşa gitmeyecek, emin ol!

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

İş konusunda birtakım yeni ortaklıklara girebilirsin bugün. İş konusunda yaratıcı düşüncelerinle öne çıkman mümkün. İnsanları etkileyip liderlik yeteneğinle onları iyi şekilde yönlendirebileceksin. Kendine güvenmelisin!

Bugün sağlığına genel olarak biraz fazla özen göstermen gerekebilir. Yeme düzenine dikkat etmen senin için iyi olabilir hatta. Yağlı yiyeceklerden, boş kalorilerden uzak durmak enerji seviyeni daha da artırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evdeki işlerin sosyal hayatını etkileyip seni kısıtlayabilir bugün. ama bu durumda hemen karamsarlığa kapılmamalısın. Son anda ummadık bir yerden yardım bulup işlerini halletmen ve planlarını gerçekleştirmen mümkün olacak. Bir şeylerden kolay kolay vazgeçmemelisin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Anlaştığınız insanlara karşı adil olmayı seviyorsunuz, hatta pek sevmediklerinize bile, ancak belirli bir kişinin doğrudan yüzleşmesi gerektiği ve bunun hoş olmayacağı açık hale geliyor. Ne yazık ki, anladıkları tek dil bu.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne üzerindeki yorgunluğu atarak başlıyorsun. Kendinle baş başa kalarak içsel dünyana bir yolculuk yapmak isteyebilirsin. Bugün yaratıcılığının ön planda olduğu bir gün olabilir. Bu yeteneği hobi olarak yapmaktansa,olarak değerlendirmeyi düşüneceksin. Eskiden karşı çıkıp, reddettiğin isteklere karşı bir anda yumuşamaya başladığını fark edeceksin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 8.evinizden geçiş yapacak. Burası dönüşüm evidir. Gücünüzü nerden aldığınızı keşfettiğinizi göreceksiniz. Yenilenme ve yeniden başlama kararları alacaksınız. Burası zaman zaman evlilik, devlet işleri, atanma veya hamilelik gibi konuları da anlatır. Kişinin korkularını keşfetmesine izin verir. Burada korkuları için savaşırsa kişi büyük mucizelerle karşılaşır

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlara yelken açmak istediğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bedeninize ait konuları göz ardı etmeyin. Uğraştığınız konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara daha fazla önem göstermenizde fayda var.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş meselelerinde olsun aşk meselelerinde olsun bugünlerde olanı zihninizde daha da büyütmeye ve kocaman bir kaygı topu haline getirmeye meyilliniz var.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlham şimdi her köşede gizleniyor olabilir. Yakın çevredeki kısa bir ayak işi size potansiyel olarak devam etmek istediğiniz daha önemli bir yolculuğu hatırlatabilir. Bazen daha büyük fikirlerinizi günlük hayatınız ile bütünleştirmekte zorlanabilirsiniz, ancak hayal ile gerçek arasındaki uçurumun düşündüğünüz kadar büyük olmadığını görmek için şimdi sahip olabileceğiniz fırsatların tadını çıkarın. Hiçbir maceranın çok küçük olmadığını unutmayın!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili zorlayıcı etkiler altındasınız. Aldatılma enerjisine müsait bir gün. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Günü evinizle ilgilenmeye ayırmak, ufak tadilat ya da düzenlemeler yapmak sizi rahatlatabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve işbirliği içine gireceksiniz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmayın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 26" R
Ay
Balık
02° 21' 42"
Merkür
Koç
18° 08' 55"
Venüs
Boğa
04° 16' 37"
Mars
Koç
01° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 44"
Satürn
Balık
16° 48' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 58"
Neptün
Balık
28° 59' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 29"
Lilith
Başak
23° 37' 58"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>