Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişikliğe Gidiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, şimdiye kadar konuşmakta zorlandığın birisi varsa, bu kişi ile konuşman daha da kolaylaşabilir. Daha önceden seninle ilgilenmeyeceğini düşündüğün bir kişinin seninle ilgilendiğini fark edebilir ve çok mutlu olabilirsin.

Birkaç gün içinde, çok kalabalık bir ortamda enteresan görüşler ortaya atacaksınız. Bu konuda kabul görmeniz biraz zaman alacak. Zamanlama konularında daha titiz olmaya çalışmalısınız.

Parasal konularda biraz hırslı olabilirsin bugün. Ancak bu hırsın iyi bir şekilde görülmeyebilir. Maddi konularda fikirlerini kendine saklamalı ve her fırsata atlamamalısın. Biraz sakin davranman gerekecek parasal konularda.

Tembellik etmemen gereken bir gün. Bugün daha fazla hareket etmeli ve enerjini yükseltmelisin. Yürüyüşler ve daha hareketli egzersizler, daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün algıların daha açılabilir. Ayrıca etrafında gördüğün şeylere vereceğin tepkiler seni zora sokabilir. O yüzden sakin ve gereksiz muhabbetlerden uzak durabileceğin bir gün geçirmelisin. Bugünü kendine ayırmaya çalış.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün geçmişte kaldığını düşündüğünüz bazı sorunlar çirkin yüzleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Sorunlarla yeniden uğraşma enerjisini kendinizde bulamadığınızı düşünseniz bile durumları değerlendirmek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Merkür, ateş burcuna taşınıyor. Plan ve programlarında değişikliğe gitmen gerekebilir. Eğerarayışı içinde olan bir Başak burcuysan, çeşitli eğitimlerle CV’ni güçlendirmen gerektiğini fark edeceksin. Bazı konuların tekrar gün yüzüne çıkmasıyla çevrendeki kötü konuşmalara şahit olacak ve kimlerin dost ve düşman olduklarını anlamaya başlayacaksın.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geride tutmak bazen yeterli ve gerekli olmayabilir. Adım atmak istediğinizde kimsenin size eşlik etmeyeceğine dair endişeleriniz son buluyor. Bugün kendinize "kim olmak istediğinizi" sorarak yeni bir başlangıç yapabilir, ruhsal bir iyileşme yaşayabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarına hizmet etmek ya da zaman alan işlerle uğraşmak gerekebilir. Kendi sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi ilişkilerde daha anlayışlı davranabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemden geçmenizle beraber çevreniz de yüksek enerjinizden istifade edebilirler.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin birisinden bir telefon alabilirsin. Aranızda güzel bir iletişim olabilir. Bu da seni çok mutlu edebilir. O yüzden iletişim kanallarını açık tutmalısın bugün.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar şu anda biraz güvenilmez olduklarını kanıtlayabilirler. Yanlış anlaşılmalar sıkça karşınıza çıkabilir. Biriyle aynı fikirde olduğunuzu düşünüyorsanız, her an durumun böyle olmadığını keşfedebilirsiniz! Önce kontrol etmeden hiçbir şey varsaymayın. O zaman bile alacağınız cevap doğru ve kalıcı olmayabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir. Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Melankolik olabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni başladığınız bir işle ilgili aklınızda soru işaretleri olabilir. Sizden başka kimsenin bu soru işaretlerini dile getirmemiş olması, onların da aynı soruları sormadığı anlamına gelmiyor. Aklınızdaki soruları sormaktan çekinmeyin. Belki diğerleri de sizden cesaret alır.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınızı sıkmayın. Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir işte karamsar düşünmeye başladınız. Cesaretli adımlarla bundan karlı çıkmanız mümkün. Bu dönemdehayatınızda bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>