Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sevdiklerine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk konusunda daha kesin sonuçlar için daha direkt hamleler yapman gerekebilir bugün. Baskın etkini aşkta göstermen gerekecek. Bazı şeyler için en azından "ben elimden geleni yaptım" diyebilmelisin bugün.

Kendi başınıza çalışmak için artan bir arzunuz olabilir. Çok bağımsız bir yapıya sahipsiniz ve sık sık kendi başınıza çalışmaktan zevk alıyorsunuz. Bugün bitirmek istediğiniz bir projeniz olabilir ve dikkatinizi dağıtmak istemeyeceksiniz. Telefonunuzu kapatıp gelen aramaları engellemeniz yararlı olabilir. Ya da kapınızı kapatıp, yalnızlığınıza saygı göstermelerini isteyin. Sessizlik konsantre olmanıza yardımcı olabilir.

İş konusunda elde ettiğin başarıyı korumak için daha fazla çalışmak isteyebilirsin bugün. Hedeflerine ulaşmak ve yeni kazanç fırsatları yaratmak için kafa yorman gerekebilir. Bu meşguliyetleri bir sıraya koyman daha iyi olacak.

Bugün, günün sonunda zihnen dinlenme ihtiyacı duyabilirsin. uyku düzenine özen göstermek ve odana erkenden çekilmek iyi gelebilir sana. Bir sonraki güne daha iyi hissederek başlamak için bugünden kendine özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailen ile arandaki iletişimi iyi tutmak tamamen sana bağlı bir şey olabilir. Karşındaki insanla arandaki iletişimde yapıcı kalmak uzun vadede iyi olacak. Günü gereksiz bir yere sıkıntılı geçirecek şekle sokmamalısın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin anda eline bir miktar para geçebilir. Bu parayı acil ihtiyaçların için kullanmayı tercih edeceksin. Bugün ailen ve arkadaşlarınla vakit geçirmek senin için önemli olacak. Onlarla vakit geçirmek kendini iyi hissetmeni de sağlayacak. Bir süreliğine ara vermek durumunda kaldığın ilişkine tekrar başlamak için adım atabilirsin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski işinize dönmeniz için teklif alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Kararsızlığınız zihninizi karıştırıyor. Özlemleriniz bugün artabilir. Aşk hayatınızda yarı yolda kalmış gibi hissetmeyin. Aksine belki de yol o kadardır.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işler daha çok ilginizi çekebilir. Daha ciddi gördüğünüz konularda kendinizi ifade etmek isteğiniz artabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gündeminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatındaki statünüz ve itibarınız artıyor. Uzun yıllardır gösterdiğiniz çabanın ve özenin karşılığını alabileceksiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın. Aklının daha net olduğunu düşündüğün bir zaman karar vermelisin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi istediğiniz gibi kurmak bugün aklınızda olabilir, ancak kendinizinkinin ötesindeki fikirleri de dikkate almanız gerekebilir. Tasarım gurularının ya da konuyla gerçekten ilgisi olmayan diğerlerinin sizi itip kakmasına izin vermenize gerek yokken, alanınızı paylaşanların arzularına karşı duyarlı olmalısınız. Neyse ki, onlarla işbirliği yapmak fikirlerinizi daha da iyi hale getirebilir. Onlara proaktif olarak ulaşmak, çatışma potansiyelini de azaltabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle etkin iletişim kurmak için uygun bir gün. İlişkinizi yeniden ele alabilir ve bazı konularda daha net olabilirsiniz. Fazla eleştirel olmaktan uzak durun. Yalnızsanız yeni bir ilişki için ilk adımı atmak isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularla yaşayan bir kişisiniz. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yönlerinizi ve girişimciliğinizi ortaya koyacaksınız. Eklem ağrılarınızın arttığı bir gün içindesiniz. Hareketsizlik size çok şey kaybettiriyor. Spora ağırlık vermelisiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 48" R
Ay
Koç
12° 55' 59"
Merkür
Koç
19° 58' 31"
Venüs
Boğa
07° 42' 56"
Mars
Koç
03° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 00"
Satürn
Balık
17° 02' 22"
Uranüs
Boğa
22° 39' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>