Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önemli kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün iki farklı yöne çekilmiş hissediyor olabilirsiniz, birne karşı bir şeyler hissederken diğeri aklınızı çeliyor. Romantik bir yapınız var ve insanlarla çapkınlık yaparak bağlantı kurmaktan zevk alıyorsunuz. Ancak bugün kiminle gelecekte birlikte olmak istediğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekebilir. Eski ve yeni sevgilinizin iyi anlaşmasını bekleyin. Geçmişi bugünden ayırsanız iyi olacak.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

İnsanların senden beklediği şekilde davranma zorunluluğunu artık bırak. Göksel açılar şimdi kendini - hislerini, tutkularını, bakış açını - açıklama zamanı olduğunu belirtiyor. Daha sağlam bir pozisyon alıp kim olduğunu açık etmelisin. İnsanların tepkilerini tahmin etmeye çalışmak seni hiçbir yere götürmeyecektir.Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde entelektüel açıdan meraklı olmaya meyillisiniz, her zaman daha fazla bilgi edinmeye çalıştığınız birçok ilgi alanınız var. Ancak bugün, araştırmak için can attığınız bir konuda, kitaplarda makalelerde, internette hiçbir şey bulamayacak, ne kadar kütüphane ya da veritabanı araştırırsanız araştırın istediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz. Bunun için kendinizi sıkmayın. Böyle yaparak sadece kendinizi sinirlendirmeyi başarırsınız. Bunun yerine eski bir komedi dizisini tekrar izleyin. En azından biraz gülersiniz!

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kova burcunda hareketine devam eden Ay, tüm gün boyunca boşlukta kalıyor. Bugün çalışma hayatınızda netleştiremediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Altınızda çalışan kişilerle birlikte anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Merkür bugün retro hareketine devam ederken Yengeç burcuna geri dönüyor. 1 Ağustos tarihine kadar arkadaş ortamınızda sizden saklanan şeyleri öğrenebilirsiniz. Herkesle özelinizi paylaşmamaya dikkat edin. Bulunduğunuz çevrede hakkınızda asılız dedikodular çıkabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alıyorsun!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. Eğitim, stil değişikliği, zorda kalana destek olmak gibi konularda karar vermenin kolay olacağı bir gün. Kendin için yeni yollar, yeni çizgiler belirlemek isteyeceksin. Maddi sorunlarını düzeltmiş olman kendine olan güvenini de tazeleyecek. Rahatlığın senin için çok önemli olduğundan sorumluluktan kaçmayacaksın. Öğleden sonra kariyerinle ilgili önemli bir karar alman gerekebilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinle birlikte gideceğin ziyaret, ummadığın biriyle karşılaşmana sebep olabilir. Bir yakınının sağlık sorununa çözüm yolunun bulunması, ailecek sevindirecek.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın arttığı bugünlerde kendinizi daha fazla motive edecek konularla ilgilenmelisiniz. Bugün daha fazla vakit ayırmalısınız.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı mevcut ilişkinizde istediğiniz gibi yolunda gitmeyecek durumlar olabilir. Sakinleşin ve sürecin geçici olduğunu bilerek mantıkla hareket edin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönem egoya bağımlı ama sınırlayıcı faktörler içeren hayatınızı değiştirmek için iyi bir fırsat sunuyor. İhtiyacınız olmayan ama duygusallıkla sarıldığınız şeyleri görmek için kendinizi inceleyin. Daha basitçe yaşayabildiğiniz sürece, daha yararlı kişi olmanız kolay olacaktır.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerindeki bazı gelişmeler canınızı sıkacak gibi görünüyor. Siz bir an önce işlerin hallolmasını istiyorsunuz ama etraftan size saçma gelecek fikirler duyacaksınız.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati gündelik hayatınıza hareket getirir. Dijital konulara ilgi duyarsınız. İşle ilgili tele konferans görüşmeleri yapabilir, astrolojiyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Egosu ve kibiri yüksek kişiler sizin mütevazi ruhunuza iyi gelmez. Onları tolere etmekte zorlanırsınız. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz masaj iyi gelecektir. Kramplara karşı hassas olabilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gelişmeleri sıkı sıkıya takip etmelisiniz ki; güzel fırsatlar önünüzden geçip gitmesin. Bazı konularda beklenmedik kayıplar veya geleceğe yönelik uyarılar alabilirsiniz. Genel anlamda hayatınızda disiplin kurmakta zorlanıyorsunuz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; gün boyunca Ay'ın boşlukta olmasından dolayı girişimlerinde ağırdan almak ve başlangıçlardan uzak durmakta fayda var. Fakat yine de boş durmak yerine var olan işleri düzenlemek ve görevlerini tamamlamakla uğraşabilirsin. Akşam saatlerinde karşıt burcuna geçen Ay, ilişkilerde yaşanacak gerilime işaret etmekte.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 57" R
Ay
Koç
00° 36' 18"
Merkür
Koç
19° 22' 26"
Venüs
Boğa
06° 40' 50"
Mars
Koç
03° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 10"
Satürn
Balık
16° 58' 13"
Uranüs
Boğa
22° 36' 43"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 58"
Lilith
Başak
23° 50' 57"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>