Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hızlı Düşünüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Sizin için en kıymetli kişiler bir teşekkür edin. Kelimelerin olayların özüne kolayca inebildiğini fark edeceksiniz. Güçlü duygularınızı dizginleyin ve onları girişimleriniz için itici güç olarak kullanın. Bugün aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli şey, gittiğiniz yolda size yardım eli uzatan kişiler. Herkes hassa ve sevgi doludur o yüzden siz de onlara karşı öyle olun. Çevrenizdeki tüm herkesle eğlenceye doyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkaları üzerinde güçlü ve kalıcı izlenimler bırakacağınız bir gün. Hareketlerinizin arkasında güçlü bir artış var, bu yüzden oklarınızı doğru hedeflemeniz gerekir. Dönüşüm, sağlıklı büyümenin kilit unsurlarından biridir. Bugün bu kadar önemli hedeflere ulaşmak için mükemmel bir gün.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnin bugün oldukça yoğun ve hareketli? Eğer yapabiliyorsan bugüne dair önemli işlerini başka bir güne ertelemen daha faydalı olabilir. Düşüncelere dalmak ve planları zihninde hızlıca yapmak bazı konularda istemediğin sonuçları elde etmene sebep olabilir. Elektronik eşyalarınla ilgili beklenmedik sorunlar, bazı planlarını ertelemene neden olabilir. Hava değişimine bağlı soğuk algınlıklarına karşı dikkatli olmalısın. Maddi anlamda sıkışık olmanın sebebi, harcama yaparken hızlı davranmak olabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilin ile bugün eğlenceli bir aktivitede bulunabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızı toparlamak adına güzel bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamak için harekete geçmelisiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizden dolayı gelen haberlere ve sosyal medya duyumlarına pek fazla aldırış etmemelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha coşkulu ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Yaratıcı konular, yolculuklar sayesinde yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önceden verilmiş bir takım sözler tekrar gündeme gelebilir. Bu sözlerin hangisinin rasyonel, hangisinin olmadığını ayırt etmek için çaba göstermeniz gerekebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir. Tanıdığınız, tanımadığınız pek çok kişiye ulaşabilir ve bağlantılar kurabilirsiniz. Seyahat veya geziler vasıtasıyla yeni deneyimler kazanabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireylerinizle aranızda istenmeyen tartışmalar yaşanabilir. Bu sefer siz haklısınız ve düşüncelerinizi sonuna kadar savunmaktan çekinmemelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcundaki seyahatine devam edecek. Felsefi konularda araştırmalar yapabilir, vizyonunuzu genişletebilirsiniz.Flörtünüzle veya partnerinizle derin konular hakkında konuşmak iyi gelecektir. Partnerinizle yurt dışı seyahati planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir alanda ve herhangi bir kişiye karşı sahip olduğunuz sorumluluklar artabileceği gibi, birbirlerini de engellemeye eğilim gösterebilirler. Vaktinizi nasıl bölüştüreceğinize karar verirken zorlanmanız mümkündür. Aklınıza ve mantığınıza kulak vermelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz hareket etmek, yeni şeyler keşfetmek ve farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Siz rutinlerinizi seversiniz ancak bugün biraz daha farklılaşmak istiyorsunuz. Açık havada yapılabilecek aktiviteler çok hoşunuza gidebilir. Bilinçaltınızdaki kodlamaların geleceğinizi şekillendirmesine izin vermeyin. 

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; kendini doğru ve iyi ifade edeceğin aynı görüşü paylaştığın kişilerle bir araya gelebileceğin bir gündesin. Yurt dışında veya yabancı kültürleri içeren yeni birbağlantısı kurabilirsin. Romantik ilişkilerde yaşanan gelişmeler ya da aldığın haberler gelecekle ilgili hayaller kurmanı sağlayabilir.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 54" R
Ay
İkizler
23° 28' 38" R
Merkür
Koç
24° 17' 32"
Venüs
Boğa
13° 45' 40"
Mars
Koç
07° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 20"
Satürn
Balık
17° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 56' 42"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 40"
Lilith
Başak
24° 29' 13"
True Node
Koç
15° 08' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>