Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sezgilerine Güveniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

İçinde bulunduğun durum hakkında hemen genel bir yargıya varmaman ve yapıcı olman iyi olabilir. Bir şeyleri kestirip atmamalısın. Aşkta kalbini kırabilecek kararlar almak seni ileride daha da üzebilir. Bugün yapıcı kalman en iyisi.

Bugün ailenizden birisiylekonuşması içine girecek, yeni fikirler edineceksiniz. Bu fikirlerin pratikte uygulamaya konması pek o kadar kolay olmayacak ve zaman gerekecek.

İçinde bulunduğunve fırsatlar kafandaki projeleri etkileyip seni cesaretlendirebilir bugün. Yeni insanlar tanıyıpağını da genişletebilirsin ayrıca. Önüne çıkacak yeni fırsatları maddi kazanıma çevirmen çok daha mümkün olacak bugün.

Herkesin takdir ettiği odaklanma ve kendini işe adama yeteneğini daha etkili kullanmak için zihnini dinlendirmen gerekebilir. Aklını gereksiz yere meşgul edip sende kaygı oluşturan ve strese sebep olan şeylerden uzaklaşmak için değişimler yapabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini öncülük ettiğin sosyal aktiviteler içinde bulabilirsin bugün. Etkinliğin nasıl yaşanacağı hakkında endişelenmemelisin. Emeklerin bu konulardaki gidişatı belirleyip istediğin sonucu almana yardımcı olacak.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yolunuza çıkan bilgiler, artık işle ilgili bir konu hakkında endişelenmenize gerek olmadığına inanmanızı teşvik edecek. Ama bu bilgiyi size kim veriyor? Onlara güvenilebilir mi? Bir rakibin kafanızı karıştırmaya çalışıyor olması mümkündür.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev konusunda detaylar ile daha çok ilgileniyorsun. Bu durum evde eksiklerin daha fazla gözüne çarpmasına neden olabilir. Güçlü sezgilerine güvenerek hareket edeceğin bir gün. Düşüncelerini hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksin. Aldığın kararların doğruluğunu hissetmen hayatının her alanında kendisini gösterecek.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki konularınızda elde ettiğiniz kazançlarınızı farklı ticari alanlarda değerlendirmek isteyeceksiniz. Kendinizi son 1-2 haftadır çok yıpranmış hissediyorsunuz.Bağışıklığınıza ve moralinize dikkat edin. Bir başka siz olmadığını anlayın.Kendinize odaklanın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok göstermek, fikirlerinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Ancak abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın olabilirsiniz. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kontrolü biraz kaybedebilir pasif agresif durumun bir miktar dışına çıkarak kendinizi biraz sert bir dille ifade edebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanları bugün bazı noktalarda memnun etmek zor görünebilir, ya da biraz kargaşa kendi huzursuzluğunuzu yansıtır. Duygularınızı düşünün, ancak sizi hedeflerinizden çok uzun süre uzaklaştırmalarına izin vermeyin. İlişki ihtiyaçlarınız güçlü bir odakta. Özellikle özel birinin desteği veya teşviki yoluyla veya bir ilişki hedefi göz önünde bulundurularak, coşkunuzu veya motivasyonunuzu oluşturmak için güçlü bir zaman olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Merkür ile Jüpiter arasında olumlu etkileşim var. Partnerinizle iletişim kurmak, bazı konuları çözümlemek için ideal bir gün. Bir karar alınabilir, geleceğe yönelik adımlar atılabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermediğiniz için, yalnızlık duyguları içinde olabilirsiniz. Partnerinizin önerilerini dikkate almalısınız. Size güç verecektir.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 36" R
Ay
Koç
07° 19' 21"
Merkür
Koç
19° 41' 47"
Venüs
Boğa
07° 14' 43"
Mars
Koç
03° 37' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 38"
Satürn
Balık
17° 00' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 18"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 29"
Lilith
Başak
23° 53' 60"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>