Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Karşılık Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanın yaptığı sürprizlerle seni şımartmasına izin vermelisin. Aranızdaki ilişkinin bir üst seviyeye çıkmasında bu tutum önemli olacak. Sana verdiği değerin farkına varmak ilişkinin geleceğini belirleyecek.

İşinizle ilgili planlarda bugün bir kaç aksaklıkla karşılaşacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakıp bu konuyla ilgilenmek isteyeceksiniz.

İş ortamında yaşanması muhtemel bir değişikliğin seni etkilememesi için daha dikkatli davranmalısın. Herkesle aranı iyi tuttukça işinin devamını sağlamak mümkün olacak. Yaptığın işin daha da iyileşmesi seni mutlu edecek.

Etrafındaki gelişmelere karşı aşırı duyarlı olabilirsin. Seni ilgilendirmeyecek şeyler için fiziksel olarak yorulmana dahi gerek olmamalı. Kendi huzurlu ortamının tadını çıkararak işlerinin peşinden koşmak sağlığın için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunların hakkında konuşmadan insanların seni anlamasını bekleyemezsin. Güvendiğin insanlarla konuşmak daha iyi hissetmeni sağlayacak. Aksi takdirde hem kendine hem etrafındakilere istemeden zarar vermeye devam edebilirsin.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Büyük bir şey yapmak için Güneş'in son birkaç gününden yararlanın, güçler tarafından fark edilmenizi sağlayan bir şey. İz bırakmak için asla erken değildir ve asla geç değildir. Her gün yeni bir başlangıç olabilir.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için her şeyini ortaya koyacak ve emeklerinin karşılığın almaya başlayacaksın. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, ilişkinizin geleceği ile ilgili konuşmalar yaparken, çekimser kalmanın ardındaki sebepleri açıkça konuşman gerekebilir. Kilo problemin varsa, yeni bir diyet programına başlayabilirsin.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz ya da çevrenizle ilgili bazı kalıp yargılarınız olabilir. Bunlara direnmek ya da savunmak yerine bir yumuşama payı bulmalısınız. İşlerinizin ya da ilişkilerinizin sizin düşündüğünüzden daha farklı bir çerçevede olabileceğini unutmayın, önerileri dikkate alın.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yurtdışı ve eğitim konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Uzaktan gelecek haberler sizi çok heyecanlandıracak. Seyahate çıkmanızı gerektirecek değişiklikler yaşanabilir. Değişiklik ve uzaklaşma fikri size çok cazip gelebilir. Yeni gelişmeler ruhsal konularda da size çok faydalı olabilir. Yeni insanlar ve dostluklar kurabilirsiniz.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sakinleştirecek her aktiviteye katılmaya gönüllü olabilirsiniz. Dua edeceğiniz bugünlerde çevrenizden göreceğiniz pozitif etki sizi motive edebilir...

21 Eylül 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu akşam geleceğin hakkında rüyanda renkli, net ve canlı rüyalar görebilirsin. Bu rüyalar büyük ihtimalle sana çevreni değiştirmen hakkında ilham verecektir. Evini yeniden düzenlemeyi düşünmelisin ya da en azından yeni aksesuarlar ya da mobilyalar almalısın. Estetik algıların çok derece açık, bu da aynı zamanda kendine ya da ailendeki kişilere yeni kıyafetler alman için uygun bir gün olduğunu gösterir. Seni geri çekmek tek şey bu konudaki zevkine çok güvenmediğin olacaktır ama içgüdülerine güven! Bugün şartlar çok uygun!

21 Eylül 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya şimdi keşfetmeniz için önünüze seriliyor. Nihayet kendinizi ilk sıraya koymaya hazırsınız ve bugün size bunu yapmak için geniş bir alan sağlayacaktır. Bugün normların ötesinde, sizi yeni kültürlere veya düşünce biçimlerine maruz bırakacak bir şey yapmayı düşünün, çünkü çok uzaklardan gelen bir ilham kıvılcımı sizin için çok önemli hale gelebilir.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına birçok neden buluyorsunuz. Bugün çevrenizden çok çabuk etkileneceksiniz ve bazı kişilerin fikirlerini benimseyeceksiniz.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili ise güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Borç, ödeme, kredi konusunda ise fırsatlarınız var. Ruhsal çalışmalar yapmak, okült konularla ilgilenmek için güzel bir gündesiniz.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir doğru zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üzerine düşünme fırsatına pek nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor

21 Eylül 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 48" R
Ay
Başak
16° 19' 25"
Merkür
Koç
17° 15' 36"
Venüs
Koç
18° 16' 47"
Mars
Balık
21° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 17"
Satürn
Balık
15° 36' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 56"
Lilith
Başak
22° 11' 35"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>