Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusalsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Partnerinle iletişimin istediğin tonda olmaması seni üzmemeli. Aranızdaki iletişimi düzeltmek için elinden geleni yapmalısın. Ona ulaşmak için her yolu denemek, ilişkiye verdiğin değeri görmesini sağlayabilir.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Üzerine düşen işi yapmak için sorumluluk almaktan kaçınmamalısın. Bugünkü emeklerin kariyerinin geleceğini belirlemede etkili olabilir. En iyi performansını göstermek için istekli davranmaya devam etmelisin.

Daha sağlıklı bir hayat için kontrolü ele alman gerekecek. Başkalarının hayatın üzerindeki kontrolü azaltmak, kendine olan güvenin tazelenmesini sağlayabilir. Gün içinde daha aktif olmaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütün işlerinin yolunda gitmesi seni sevindirecek. Yanındaki insanların yapıcı havası seni olumlu etkileyecek. Onların sayesinde uzun süredir ertelediğin işlere dönüp tekrar bakabilirsin. Yarım kalan işlerini tamamlamak için uygun vakti bulabilirsin.

15 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün işlerin yolunda gittiğini hissettiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu yüzden bugünün sunduğu her türlü güneş ışığını tadını çıkartın. Sezgileriniz bugün özellikle sizleri şaşırtacak. Çünkü diğer insanların duygularını anlama konusunda esrarengiz bir yeteneğe sahipsiniz.

15 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı karşılaşacağın durumlarla beraber tetiklenen duygusal durumundaki iniş çıkışlar tepkilerini de değiştirebilir. Tutumunda diretmen inatlaşmalı ve çekişmeli bir gün geçirmene neden olabilir. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, çalışma koşullarında yapılacak değişiklikler kafanda soru işaretleri oluşturabilir.

15 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştirel yönünüzün ağır olduğu bir zamandasınız. Kendinizi eleştirmek için neden aramak yerine mutlu olduğunuz anlara odaklanabilirsiniz. Kendinize merhametli olun.Gerçekten ne istediğinizi bilerek yol alın.

15 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi bitmek bilmeyen bir koşuşturmacanın içinde bulabilirsiniz. Bir taraftan işlerinizi yetiştirmeye diğer taraftan çevrenizdeki kişilere sürekli bir şeyler anlatmaya çalıştığınız durumlar olabilir. Merak etmeyin hepsinin üstesinden geliyorsunuz. Yalnız hesaplarınızı yaparken dikkatli olun. Sayılarla ilgili ufak hatalar ortaya çıkabilir. Hesabınızı sıkı tutmaya bakın.

15 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat ne kadar zorlayıcı olursa olsun nezaketinizi korursanız ve hayatı akışına bırakırsanız retroyu kolaylıkla atlatarak hayattan keyif alabileceksiniz...

15 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

15 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen bir şeyi halletmenin tek yolu kolları sıvamak ve basitçe yapmaktır. Bugün, önemli görevleri tamamlamanıza yardımcı olurken, çok verimli bir ruh halinde olabilirsiniz. Sıradan işleri daha sonraya alıp bugün daha ciddi hedeflere odaklanabilirseniz, büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

15 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma öncelik vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir; onlarla yapacağınız olumlubirlikleri ve vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecek.

15 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

15 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili ani beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Ama sağlık konusunda ve çalışma hayatınızdaki otoritelerden engel görebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz bir gündesiniz ve aşk konusunda da şanslısınız.

15 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

15 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 41' 34" R
Ay
Akrep
09° 14' 05" R
Merkür
Koç
16° 02' 08"
Venüs
Koç
23° 44' 03"
Mars
Balık
25° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 00' 48"
Neptün
Balık
28° 43' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 20"
Lilith
Başak
22° 41' 01"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>