Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çabalıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Partnerinle beraber daha çok zaman geçirmek için yeni planlar yapmak seni heyecanlandırabilir. Birlikte zaman geçirmek aranızdaki ilişkinin istediğin gibi şekillenmesi için ortamın değişmesine yardımcı olacak.

Düşündüğünüz radikal değişiklikler, bir süre daha düş kapsamında kalabilir. Daha değişik, özgün ve esas olarak da daha az bağlayıcı bir çalışma ortamı arayışları içindesiniz.

Karşına çıkacak fırsatlar arasından seçim yapmak zorunda kalabilirsin. Kısa süre içinde geleceğin ile ilgili önemli bir karar verecek olman kendini zor bir durumda hissetmene sebep olacak. Sakin kalmaya çalışmak senin için daha yararlı olacak.

Çok yorgun düşmemek için enerjini idareli kullanmakta yarar var. Hareketsiz kalmamak kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak. Hafif yiyecekler tercih etmek sindirim sorunlarından uzak kalmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte zaman geçirmek kendini her zamankinden daha güçlü hissetmene sebep olabilir. Onların desteğini yanında hissetmek senin için büyük sayılacak adımları atmanı kolaylaştıracak.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları geçmişiniz veya size yakın birinin geçmişi hakkında bazı endişe verici açıklamalar bugün ortaya çıkabilir. Bu sorunlarla mücadele etmek zorunda kalırken kendinizi daha yakındna tanıma fırsatı bulacaksınız. Hayatınız boyunca keşfetmediğiniz bir yanınızla tanışacaksınız.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine kızdığın konuların aslında o kadar da önemli olmadığını fark edip rahatlamaya karar verebilirsin. Çalışma hayatında aldığın sorumluluklar fazla gelebilir. Sağlık sorunları olan bir Başak burcuysan, üzerine gitmen gerekebilir. Sırları olan kişiler beklemediğin anda kendilerini ifşa edebilirler.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve isteklerinizi öncelikli hale getirebilirsiniz. Kuaför ve bakıma zaman ayırabilir, dolabınızı düzenleyebilirsiniz. Nasıl yaşamak istediğinize dair fikirlerinizi uygulamaya koyuyorsunuz ve bu çizgileriniz daha belirgin!

12 Eylül 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni haftanın ilk gününde Zodyak’ın en şanslı burcu sizin burcunuz olacak demek yanlış olmaz. Yaratıcı konular sizi meşgul ediyor. Enerjinizi üretken olabileceğiniz konulara ayırabilirsiniz. Bugün aynı zamanda çocuklar ait konular ve sorumluluklar açısından da hareketli olabilir. Kendinize güvenin. Enerjinizi yapıcı ve yaratıcı bir şekilde kullanmaya bakın.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hedeflere yürümek için istikrarlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz. Kimi anlarda durağan kimi anlarda hareketli olmanız gerekiyor.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yoğun bir kendinizi iyileştirme seansı yapma fırsatı bulacak, etrafınızda dikkatinizi dağıtan insanlar olmadan özünüzle doğrudan iletişim kuracaksınız. Dikkatinizi isteyen içsel meseleye odaklanmak için elinizden geleni yapın. Bugün bu tür ihtiyaçlar için başkalarına bel bağlamak yerine böyle sorunları nasıl ele alacağınızı öğrenmeniz çok önemli.

12 Eylül 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spot ışığa adım atma zamanı! Güzellik, aşk ve para bugün sizinle. Bu, görünümünüzde herhangi bir iyileştirme yapmak için harika bir zaman, bu nedenle yeni bir görünüm düşünüyorsanız, denemenin tam zamanı. Gün tamamen hoşgörüyle ilgilidir, bu yüzden kendinizi şımartmaktan suçlu hissetmeyin. Sadece başkalarına iyi davranmak zorunda değilsiniz, kendinizi önceleyin!

12 Eylül 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş’ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ödemeler, borçlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdakilerin desteğiyle finansal durumunuzu daha iyi hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde çalışma hayatınızdaki otoritelerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz, ani diz, eklem, kemik, diş problemi yaşayabilirsiniz.

12 Eylül 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize açıkça ifade edemiyor olmanız, kendinizi baskı altında hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız

12 Eylül 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 42' 19" R
Ay
Terazi
26° 53' 30" R
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
22° 29' 03"
Mars
Balık
24° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 16"
Satürn
Balık
15° 56' 30"
Uranüs
Boğa
21° 57' 24"
Neptün
Balık
28° 41' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 49"
Lilith
Başak
22° 34' 16"
True Node
Koç
15° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>